Marta, no to mamy odpowiedź. W tym szpitalu w którym będe rodzić, w przypadku braku miejsca na porodowej co lekarz mówił, że zdarza się raz na ruski rok, pacjentka rodzi w przedporodowej, a pielęgniarki szybko sprowadzają potrzebne sprzęty tak mi przynajmniej mówił. Jakby na to nie patrzeć, jak mala.di zacznie rodzić, to też jej nikt nie zagwarantuje, że będzie wolna sala, tyle tylko, że jej nie odeślą.
kakakarolina, mi nie jest obojętne, od poczatku kierowałam się jednym kryterium, tam gdzie mają najlepszą neonatologie, czyli 3 stopień referencyjności.
Olga, a to taka szklanka wypas to można ocalić No ja mam mało ręczników, szybko zużywam więc ciągle piorę przez co nie są już tak miękke jak były, no i przez to, że ja wszytkie wygotowuję w 90. Ręczniki wezmą, nawet psom po kastracji czy sterylizacji podkładają pod pupki.
kakakarolina, mi nie jest obojętne, od poczatku kierowałam się jednym kryterium, tam gdzie mają najlepszą neonatologie, czyli 3 stopień referencyjności.
Olga, a to taka szklanka wypas to można ocalić No ja mam mało ręczników, szybko zużywam więc ciągle piorę przez co nie są już tak miękke jak były, no i przez to, że ja wszytkie wygotowuję w 90. Ręczniki wezmą, nawet psom po kastracji czy sterylizacji podkładają pod pupki.
Ostatnia edycja: