reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

k8, mam te sama niemoc. ale daje sobie luz, poki jeszcze moge. jedno pranie, mini prasowanie, spacer z psem i pedicure, taki mam plan na dzis ;) jakos najwiecej czasu mi zajmuje ostatnio rozmyslanie Jak To Będzie, hehe. bardzo zamyślona jestem od jakiegoś tygodnia...

domi, no to raz dwa, czekamy na lądowanie Twojego astronauty weekendowe! boszzz, ile to już ma być rozpakowanych po weekendzie mam?

MieMie, teraz doczytałam, jaka z Ciebie tytanka pracy! normalnie z moim praniem i prasowaniem moge sie schowac! szacun :)

Ostatnia edycja:
reklama
mnie właśnie te nocne bóle zmobilizowały, nagle Laurze w szafie posprzątałam, poukładałam już robiąc miejsce na Ninę, no tak się zastanawiam czy jakby coś się zaczęło dziać, to czy by jeszcze zatrzymywali, czy cieli :confused:

no też tak właśnie myślę, więc mam nadzieję, że to się przedźwigałam wczoraj :tak: bo przecież musimy wszyscy razem iść z Laurą na plac, prasowanie, pranie, wieszanie w magiczny sposób też się samo robi :confused: dobrze, że chociaż mój ukochany ciasto drożdżowe ze śliwkami zrobił i obiad na dziś, bo już by był foch :sorry2:

" więc ja od piątku do niedzieli rodzę. Mam nadzieję
realmad2.gif
" domi78 brzmi to jakbyś chciała tak długo rodzić :szok:;-) a ja życzę Tobie i nam wszystkim zeby poród trwał najwyżej kilka godzin :-)
miłego dnia

Ja bym mogła po 1 sierpnia rodzić. Wtedy będzie skończony 37 tydzień, więc już bezpiecznie. Mam nadzieję, że uda mi się uniknąć cesarki... najbardziej się jej boję. Na razie nic się nie zapowiada na nią, ale ostatecznie, to nic nie wiadomo.

O matko, ja dostałam powera na maxa, łazienki lśnią! Gosha_88 ja mam ściany wykafelkowane po sufit, są jasnoszare, znaczy teraz są bo wcześniej to już wpadały w ciemny popiel :szok: w międzyczasie zrobiło się pranie więc schnie na dworze, teraz nad wodę z Cześkiem, wezmę sobie gazetkę jakoś i też trochę dychnę.
Milionka, serdeczne rocznicowe życzenia, wszystkiego dobrego!
MieMie – brawo! Jakie to musi być miłe wprowadzać się do swojego nowego domu! Czy to znaczy że już dzisiaj śpicie w nowym miejscu??? Zmęczenie odejdzie raz dwa jak będziesz mogła usiąść rano z kubkiem kawy w ogródku… eh, zazdroszczę :tak:
K8libby co Ty dzisiaj taki czarnowidz?? Tyle się przygotowujesz do porodu SN że nawet sobie nie wyobrażam że nie zdasz nam tutaj relacji z miłego i lekkiego porodu ;-)

no to spadam na godzinkę z Czesiem, pa

Summerbaby, same cesarki w koło, Doti sie udało, ale to pewnie dlatego, że to 2 dziecko...

no mam dzisiaj taki dzień, do dooopy...

Ja też mam ostatnio więcej energii...podobno to sygnał,że to już niedługo...tylko spać po nocach nie mogę :(

Kochane kolejny dzidizuś nam się urodził...super :):):):)wielkie gratulację :):):)

reklama
k8libby cesarki bo te porody do tej pory to głównie przedwczesne z powikłań niestety. te co grzecznie czekają na swój termin i silne dzieci, urodzą sn ;-)
teraz jeszcze dojdą cc przed terminem umawiane a pod koniec zobaczysz same sn
Ciekawe jak wywoływanie malej.di...

Do góry