reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

WSTAŁAM!
nienienie, nikt się mną nie przejął, że ja tu cierpię, już Wam nic nie powiem!
A tak serio, to głodna się zrobiłam, idę umyć gary bo gniją od wczoraj od wieczora, pójdę do moich podwórkowych sierściuchów i zrobię sobie pankejksy z Lidla ;P

reklama
WSTAŁAM!
nienienie, nikt się mną nie przejął, że ja tu cierpię, już Wam nic nie powiem!
A tak serio, to głodna się zrobiłam, idę umyć gary bo gniją od wczoraj od wieczora, pójdę do moich podwórkowych sierściuchów i zrobię sobie pankejksy z Lidla ;P

hehe pewnie każda przeczytała i pomyślała : to takie lipne samopoczucie jak u mnie :p
Łączę się z Tobą choć ja zakupy zrobiłam ale oczywiście tak się spociłam, że zapomniałam o czymś do jedzenia poza obiadem:baffled:

Noo, tylko ja wcześniej tego nie miałam, ten miesiąc zrobił mi się upierdliwy. Wcześniej mogłam wszystko, a teraz jestem rozlazła jak stara babcia emerytka, nawet sobie postękuję...

Ja dzisiaj tez mam ochote na nektarynki i je zagryzam tyle ze nie arbuzem a tymi rogalikami 7days haha :p i po tym wszytko zjadlam loda magnum w bialej czekoladzie:) aaa i laysy ketchupowe ;)

Czekam na mojego Meza az wroci z pracy a powinien byc za niedlugo... bo sie stesknilam za nim troszke.

Tez mysle o byciu polozna, od wrzenia zamierzam rozpoczac collage przygotowujacy a pozniej wybrac specjalizacje po 2 latach ;) zobaczymy jak sie wszytko ulozy ale bardzo chcialabym juz to robic od tego roku i nie czekac do przyszlego ;)

No dziękuję, w końcu jedna sie pochyliła :p

Wiecie, że na tym opakowaniu od pankejksów, nie ma składu? nie wierzę, że nie ma w nich ani jednego E.

PS. ja będe się dowiadywała jak można zostać doulą, bardzo mi się podoba ta funkcja, mogłabym to robić.

aj doti doti... kazda z nas tutaj przeszla nie jedna historie, widzisz u nas teraz mieszka mojego M.bratanica, walczy o wszystko, nie wie co bedzie jutro, za miesiac, ale jedno jest pewne, nie da sie dalej ponizac.. wiec doti Kochana to nie jest tak ze kazdej latwo pisac, ja kilka lat temu uwolnilam sie z toksycznego zwiazku, bylam ponizana, bita.. i jestem, z malym rocznym dzieckiem na rekach ucieklam, bez pracy, nie mialam nikogo do kogo moglabym pojsc, uprosilam babcie zeby na kilka godzin zajmowala sie corka a ja pracowalam w pizzeri, potem jakos poszlo, bylo ciezko, na zycie po oplaceniu mieszkania zostawalo mi 200zloty, za to mialam kupic pieluchy, jedzenie i na caly miesiac za to zyc, nie pisz ze latwo komus pisac itd. musisz znalezc w sobie sile, a nie sie uzalac nad soba, tez mi ojciec z tego Twojego TZ.. zaden z niego ojciec i partner, zaden
Kruszki snilo mi sie ze urodzilas czterokilowa corcie:D
jezus maria sie przerazilam teraz... :D
ide robic obiad lepiej, fryty i smazony ser
dla mojej corci dla malej bratanicy nalesniki
4kg.. masakra
;)

reklama
Do góry