Jutro z rana jade z moimi kotkami na sterylizację, mam nadzieję, że jak je ciachną to ta jedna wredula złagodnieje. Odbiła jej palma i fuka na wszystko i wszystkich a najbardziej na swoją siostrę.
Będę tęskniła za moimi futrzakami, dopiero wieczorem je odbiorę..:-(
Dobranoc brzuchatki!
no wlasnie nasz jest wykastrowany jak mial rok bo nie dalo sie z nim zyc, zaczelam sie nawet bac go w pewnym momencie, tak okropnie na mnie syczal, atakowal mnie, gryzl, teraz juz 2lata po kastracji jest spokojniejszy, schodzi z drogi latwiej, nie jest taki zly na caly swiat i nie znaczy mi domu, torebek butow itd.
a charakterku nie stracil przy tym, dalej jest fikolem, ale teraz jest bezpieczniej
A na śniadanie zjadłabym twarożek z rzodkiewką
a ja mam w domku
kupuje warzywa i owoce teraz zima importowane przewaznie z hiszpani i gdzies tam z nigerii albo cos
takze chodz to zjemy razem
no dobrze dzien dobry,
wstalam 8.10 choc powinnam 7.40
corka wychodzi na autobus szkolny 8.15,
wiec byla szybka akcja
ubrala sie w 2minuty,
dostala gofra w reke na sniadanie,
5f na bilet tygodniowy,
2 f wsadzilam do plecaka na obiad, bo juz nie zdazylam zrobic kanapek :/
wybiegla 8.18
zdazyla
No to teraz juz na spokojnie, co planujecie na obiadek?? Ja dzisiaj robie pizze domowa, jak nie zjem to umre.. Masakra tak za mna chodzi pizza domowa!! Mam dzis wolne wiec bede musiala skoczyc na poczte odebrac paczki. Paranoja poniewaz zakupilam specjalne kuleczki i takie patyczki anty kotom
wala mi rowno w moim ogrodku, caly przekopany i same kupy.. Niech ida gdzie indziej, nie wiem co sie do mojego przyczepily :/ Chyba od razu trawy dokupie, juz nawet 3tygodnie temu podsadzilam nowej i wyrasta wlasnie. Wczesniej sprawdzilam pogode i wiedzialam, ze nie bedzie mrozow. Koncze kawusie i ddtvn oczywiscie leci. Co tam z tymi oskarami. Slyszalam, ze ani Holland nie dostala, mielismy tez Polaka za zdjecia nominowanego, ale tez nie dostal. Szkoda. A kto dostal??
Milego dnia laseczki