Dzień dobry, Paniom :-)
mój teść chciał przyjechać na sobotę i niedzielę i pomóc nam w remoncie a mój mąż stwierdził, że nie trzeba. Trochę mnie zirytował bo jak to nie trzeba jak tyle roboty jeszcze do zrobienia. No i rano delikatnie mówię mu, że sie dziwię, że nie chciał pomocy. To wziął pilota od telewizora nakierował na mnie, że niby mi program zmiania z narzekania na inny. Zabrałam mu tego pilota i rąbnęłam go w głowę i powiedziałam, że włączył mi program agresora...
Potem się ze mną przekomarzał, że mam większy brzuch od niego ale sie pomylił: zarządziłam komisyjne mierzenie i okazało się, że ja mam teraz w obwodzie 92 a on 97 !!! hi hi No i mnie to na pewno minie
Czy też was swędzi brzuch?
Mnie brzuch swędzi troszkę. Ale jak ostatnio byłam w aptece to pani z promocji mnie zaczepiła, widząc, że jestem w ciąży i powiedziała, że Palmers ma jakieś ekstra kosmetyki dla kobiet w ciąży, nawet nie takie drogie, bo balsam przeciw rozstępom ok 30 zł i że właśnie świetnie działają jak brzuch swędzi. Ja nie kupiłam bo mam zapas kosmetyków zamówionych z naszej genialnej apteki Gemini, ale jak Ci to bardzo dokucza to może sprawdź.
Marta, Ty pytałaś o szafki wiszące w kuchni ? Ja właśnie zrobiłam drzwiczki z mlecznego białego szkła, ale nie widać co jest w szafkach i mnie się podoba, bo szklane wiszące dają poczucie lekkości. Jak jeszcze wymienię stół na taki z mlecznym blatem - to będzie super.
Tak czytam, że Wy bierzecie takie długie kąpiele w wannie, czy w ciąży to tak można ? Bo coś mi się kołacze, że nie bardzo. Ja zawsze szybki prysznic, chociaż czasem mam ochotę poleżeć w wannie, ale jakos się boję.
Miłej soboty, będę na nasłuchu ... :-)