reklama
przede wszystkich chciałam podziękować Dominice, Ratinie i Weronice za przemiłe spotkanie !
No masz, umknęło mi, że się warszawskie sierpniówki spotykają :/. Co prawda i tak pewnie nie miałabym jak tam dotrzeć, bo na drugim końcu miasta mieszkam i własnego środka transportu nie posiadam, no ale...Kiełbie we łbie.
Ratina spoko, spoko, dostaniesz w końcu mebelki, jestem pewna. Skoro facet miał włamanie, to faktycznie może mieć obsuwę. Inna sprawa, że nic nie stałoby na przeszkodzie, żeby zatrwożonych klientów uspokoić mailem chociażby...Eh.
k8libby super macie dziadka . Fantastyczny miał patent z zamianą!
doti cieszę się, że lepiej się czujesz. Doskonale, że namówiłaś mamę na przyjazd, co dwie głowy, to nie jedna, dajcie razem teściowej do wiwatu. Kilka słów prawdy jej się przyda.
A Ty kochana pryskaj, jak tylko małe się urodzi i nie daj się wciągnąć ponownie w kierat, błagam. Myślę, że najwyższy czas na zmiany na lepsze z dala od tego kociokwiku. Trzymam kciuki.
Wygotowałam smoczki, butelki, laktator...
Mam pytanie do doświadczonych lub oświeconych mam, czy teraz wystarczy, że normalnie umyję te rzeczy, czy za każdym razem, przed podaniem dziecku będzie trzeba sparzyć? Sterylizatora nie mam i nie planuję zakupu...
weronkazzz
tulęTolę
Wygotowałam smoczki, butelki, laktator...
Mam pytanie do doświadczonych lub oświeconych mam, czy teraz wystarczy, że normalnie umyję te rzeczy, czy za każdym razem, przed podaniem dziecku będzie trzeba sparzyć? Sterylizatora nie mam i nie planuję zakupu...
no, szkoda ze nie bylo Cie!
a co do gotowania wlasnie - ja tez sterylizatora nie planuje, mikrofali nie mam, wiec gotowanie - jak dlugo to wrzec musi? i tez sie zastanawiam, czy to tak za kazdym razem?
Mart81
Fanka BB :)
OJ dziewczynki warszawskie, nie piszcie że następne spotkanie już z wózkami... :-( Umówmy się jeszcze raz, np. za tydzień, półtora. Ja bym już wtedy mogla się dołączyć w Grycanie na Targówku a bardzo bym chciała!!!! A tymczasem napiszcie o czym gadałyście i co było jedzone :-)
Ciekawe jak u Sopelka.
Dziewczyny, ile przytyłyście do teraz?
Ciekawe jak u Sopelka.
Dziewczyny, ile przytyłyście do teraz?
Mart81 - ja przytylam 14 kilo
Ok pieniadze wydane kosmetyki kupione do tego poszlam na targ ze sierzymi warzywami i owocami i zaopatrzylam sie w soczyste brzoskwinki zielona fasolke i pieczarki caly czas te bole mam moze maly wstawia sie w kanal rodny ze tak boli ...
Obiadek ugotowany kurczak w sosie cebulowo grzybowym i puree z ziemniaczkow plus ta zielona fasolka do tego wszyscy szczesliwi tzn Maz i piesek bo tez jej sie cos skapnelo
Jak czesto noworodek robi kupke?
Ok pieniadze wydane kosmetyki kupione do tego poszlam na targ ze sierzymi warzywami i owocami i zaopatrzylam sie w soczyste brzoskwinki zielona fasolke i pieczarki caly czas te bole mam moze maly wstawia sie w kanal rodny ze tak boli ...
Obiadek ugotowany kurczak w sosie cebulowo grzybowym i puree z ziemniaczkow plus ta zielona fasolka do tego wszyscy szczesliwi tzn Maz i piesek bo tez jej sie cos skapnelo
M
milionka
Gość
Dzisiaj czytałam, że jak dziecko jest na cycu to może oddawać tyle stolców ile razy karmione a nawet więcej bez ryzyka że się odwodni, w przypadku butli sporo mniej chyba 2-4 ale tu ie dam sobie ręki uciąć.Mart81 - ja przytylam 14 kilo
dziewczyny ja odebralam krew.. moja hemoglobina wynosi rowne 10 a crp 6 czyli o jeden za duzo a zawsze mialam 1... mimo antybiotykow cos jest dalej na rzeczy... jutro ide do lekarza.. moze mi cos jeszcze przepisze....
doti jestem dumna z Ciebie ze pojelas to wszystko i bardzo sie ciesze, ze twoja mama przyjdzie i zabierze cie po porodzie do siebie... oby do przodu z takimi decyzjami coraz bardziej odwaznymi...
doti jestem dumna z Ciebie ze pojelas to wszystko i bardzo sie ciesze, ze twoja mama przyjdzie i zabierze cie po porodzie do siebie... oby do przodu z takimi decyzjami coraz bardziej odwaznymi...
reklama