Ja dziś pospałam do 7, w nocy sikanko 4 razy. Zjadłam śniadanie, ogarnęłam kuchnie, pies leży na swojej leżance na balkonie i monitoruje osiedle:-) zobaczymy czy dzisiaj przyjdą z tymi płytkami. Wczoraj wieczorem wkurzyłam się na M, bo spędza z psem 3 h na spacerze, przygotowywaniu go na dziecko, przyzwyczajaniu od nowa do bagażnika itd., a na jego liście rzeczy do zrobienia rzeczy nie ubywa Kurcze dziewczyny, ja mam termin z usg genetycznego dokładnie za m - c, w karcie 13, no niby mogę już powiedzieć, że jeszcze m - c, a ja mam tyle rzeczy do zrobienia:-(Nauka, nauka i jeszcze raz nauka, do jutra siadam do roboty, dobrze, że teraz nie mam sądu ani wykładów. Kurcze tak puchnę, że nie jestem w stanie nic zrobić rękoma, nie mogę zacisnąć dłoni.
kruszki, daj znać jak tam.
Olga, pogoda jest teraz super na spacer, u nas w Krk nawet wiatrak nie potrzebny. Może pójdę poprasować jeszcze te parę rzeczy co mi zostało i będę mogla schować prasowalnicę.
doti, w takie upały nie powinnaś w gołe robić na grządkach, schylać się, kucać weź kobieto olej ten ogródek są na prawdę ważniejsze rzeczy. Lepiej wywal się na kanapie jak Luzka śpi bo zaraz nie będziesz mieć na to ani chwili.
Z ostatniej chwili jutro mają przyjść robić płytki, już mam do tego przekładania ale nie odpuszczę, mam budynek na gwarancji i ma być zrobione.
kruszki, daj znać jak tam.
Olga, pogoda jest teraz super na spacer, u nas w Krk nawet wiatrak nie potrzebny. Może pójdę poprasować jeszcze te parę rzeczy co mi zostało i będę mogla schować prasowalnicę.
doti, w takie upały nie powinnaś w gołe robić na grządkach, schylać się, kucać weź kobieto olej ten ogródek są na prawdę ważniejsze rzeczy. Lepiej wywal się na kanapie jak Luzka śpi bo zaraz nie będziesz mieć na to ani chwili.
Z ostatniej chwili jutro mają przyjść robić płytki, już mam do tego przekładania ale nie odpuszczę, mam budynek na gwarancji i ma być zrobione.
Ostatnia edycja: