reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Ewa pewnie ja też będę jeszcze nie rozpakowana razem z Tobą, kto wiem może nawet tym razem na porodówce się spotkamy :-D. Jak coś to ja rezerwuję ten różowy fotel porodowy :-p. U mnie na razie OK - beta wzrosła ponad 100% od poniedziałku. Kolejną zrobię w piątek bo skoro dostałam skierowanie to trzeba je wykorzystać. Martwi mnie tylko, że właściwie to żadnych objawów jeszcze nie czuję. Brzuch tylko trochę boli jak przy @. No ale beta rośnie więc musi być dobrze :tak:

Thinka, jaki różowy?:) Ja rodziłam chyba na żółtym ;) Ale przez chwilę byłam w sali z wanną :D
Super, że rośnie :) Musi być dobrze :)
Ja też nie mam żadnych objawów... I też się tym martwię ;) Ale coś czuję, że za dwa tygodnie będziemy sobie pluć w brodę, że narzekałyśmy, że nie mamy objawów ;)

W sali z wanną był przeciekający kibel w łazience :-p A różowy fotel jest chyba po drugiej stronie korytarza. ja rodziłam na pomarańczowym i nie wspominam go zbyt dobrze ;-). A co do objawów to obawiam się, że masz rację :confused2:

Jestem.
Trochę zabiegana, trochę zmęczona, trochę przerażona...
Upiekłam ciasto bo jutro pracownicza wigilia - wiśniowo jabłkowe z pierzynką kokosową - Pycha!

Pozdrawiam cieplutko

Hejka dziewczynki! Ja tez zaganiana, TZ ma popoludniowa zmiane w tym tygodniu, jak wracam to on wyjezdza, zostaje sama z 3letnim tajfunkiem i masa rzeczy do zrobienia:rofl2:

Ainhoa, ewa86 ja prawdopodobnie dolacze do was w oczekiwaniu na rozpakowanie:-D Ze wzgledu na dlugasne cykle wiek mojej ciazy nie jest dokladnie okreslony, ale ja podejzewam kolo 5 tyg, wiec cos kolo was. Tyle ze w walce o fotel odpadam juz na starcie:-D

Ilona24 no witaj witaj juz calkiem oficjalnie i bardzo fajnie ze wreszcie dolaczylas!!!!!

Zylcia ales mi smaka narobila dziewczyno, dawaj przepis bo moje mi sie juz ojadly! Ja wogole to bym proponowala watek kulinarny, co wy na to, podjaby sie ktos zalozenia takowego?

dziewczynki a czy nawilzacie juz brzuszki? chodzi mi o ochrone przed rozstepami. ja wlasnie zakupilam fissan i oliwke dziecieca bardzo sie boje tego dziadostwa, macie jakies sprawdzone preparaty ?

dobranoc :):-)

reklama
Do góry