reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Tak Kruszki,jest oki...Kopnęłam go w dupę na ten moment i odpoczywam u rodziców :)
Nie rozmawiam z idiotą i nie zamierzam...a jak Niunia się urodzi to pomyśle...zobaczę jak się będzie zachowywał :crazy:
o kurcze, niezle, mam nadzieje ze sie ulozy..
jem gotowane brokuly zapieczone z zoltym serem i reszte kurczaka

reklama
dzag82 a masz jeszcze starsze dzieciatko ze sie szykujecie?
my dopiero za rok obchodzimy... :)

Nie, Tymek jest naszym pierwszym dzieckiem. Ale ja tak intensywnie "przypadkowo wspominałam" :-p o zbliżającym się Dniu Matki, że mój M poleciał po czekoladki i kwiatek w doniczce dla mnie od Tymka :-D. Więc żeby nie zepsuć do tej pory włożonej pracy w wychowanie M muszę też coś wymyślić.

Ratina fajnie, że jesteś. Zostań z nami, jesteśmy dla siebie fajną grupą wsparcia i łatwiej przetrwać kolejne, nierzadko trudne dni.

Irisson
boski obrazek tatusia i córki - widać, że się uwielbiają :-D

Dzag, ja też na dzień matki dostałam od M pięknego kwiatka w doniczce. Powiedział, że to prośba od naszego dzieciątka, które jeszcze nie mogło tego zrobić osobiście. Ja też kupiłam (a raczej zamówiłam przez Allegro :tak:) M takie fajne urządzenie do trzymania wiertarki podczas wiercenia w kaflach czy innych miejscach.Dzień wcześniej pokazał mi to jako niezły patent na równe wiercenie i długo się nie namyślałam. Obecnie takie prezenty cieszą mojego M najbardziej :-D

Dziewczyny, a gdzie nabyć to tantum rosa prócz internetu?

Przyjechał nasz narożnik kuchenny. Jest bardzo ładny i już go widzę w kuchni, jak przy nim siedzę i pochłaniam śniadanie :-D

A teraz zabieram się za mielone, do usłyszenia :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie, ale popisałyście. Ja dopiero wpadłam do domu, po lekarzu byłyśmy na zakupach z mamą, teraz zjadłam 3 krokiety i nadrabiam. Do lekarza wzięłam taxi bo normalnie jeżdżę, ale poczułam się rano tak fatalnie, już myślałam czy po M nie dzwonić. Biegunka, zbierało mnie na wymioty, słabo, zlana potem, siedziałam i ledwo zipałam, a Eddie biedny nie wiedział co robić (to najukochańszy pies na świecie), nawet się parówką nie interesował tylko co się ze mną dzieje. Ja też wolę jeździć niż być wożona, ale po tym dzisiejszym będę się bala, tętno miałam prawie 130 (ciśnienie ok) i czułam się jak w pierwszy dzień okresu tylko bez bólu brzucha.
Potem lekarz, ale opisze we właściwym wątku, ogólnie wszytko ok.

MieMie, ja też nie mogę jeść ryb dlatego łykam kwasy:tak:

Ratina, wiele razy myślałam, gdzie się podziałaś, miałam przeczucue, że coś nie tak, dobrze, że to tylko sprawy z M. Mam nadzieje, że szybko się między Wami wyklaruje sytuacja w jedną albo drugą stronę.

irisson, chyba siebie nie doceniasz:-(

doti, lekarz kazał mi założyć dzienniczek ciśnienia i mu pokazać za 2 tyg.

Dziś M skręca komodę to wrzucę zdjęcie zrobionego kącika dla Uli, no i lekarz nakazał wszytko robić na pól gwizdka cokolwiek to znaczy i jak zwykle powtarzał o zakazie współżycia, ja zrozumiałam raz może po prostu inny się nie stosują, że tak za każdym razem mi przypomina:-)
Aha wczoraj mówiłam M o masażu, Boże jak się rozpromienił, że on chce też:-) Biedak, myślę, że to by tylko pogorszyło jego sytuację abstynenta:-)

hehe :D no ja z racji twardego trzymania sie nie obchodzenia jeszcze tych swiat.. na dzien matki dostalam cmoka w policzek..ogranicze sie do malego łubudubu rano w sypialni :D :)

Dziewczyny, czy Was też tak bolą kręgosłupy? U mnie się zacząło od wczoraj, i jest maskara. W części krzyżowej mnie łupie. Jak się schylę do już potym jest tragicznie. Jak siedzę za bardzo nachylona do przodu, to boli, jak się za bardzo odchylę do tyłu (jakby w pozycję półleżącą), to mi słabo i nie mogę tak siedzieć. Jak stoję i chodzę to boli. Czy to przejdzie czy już do końca tak będzie? Nie czuję tylko jak leżę na boku.

Dziewczyny, czy Was też tak bolą kręgosłupy? U mnie się zacząło od wczoraj, i jest maskara. W części krzyżowej mnie łupie. Jak się schylę do już potym jest tragicznie. Jak siedzę za bardzo nachylona do przodu, to boli, jak się za bardzo odchylę do tyłu (jakby w pozycję półleżącą), to mi słabo i nie mogę tak siedzieć. Jak stoję i chodzę to boli. Czy to przejdzie czy już do końca tak będzie? Nie czuję tylko jak leżę na boku.

mnie sie to zaczelo w 29 tygodniu i juz tak zostalo... ;/

Ratina fajnie, ze jesteś znowu. Mam nadzieję, ze M nie przeskrobał nic co go zupełnie przekreśla i będzie dobrze.
Ja to czasami myślę, ze mam dwóch M. Jeden ten pracujący, któy po pracy wraca najczęsciej zły i późno i tego nie lubię. A drugi to ten gdy ma wolne jak dziś i jest cudny. Właśnie gotuje obiad, niby nic wyszukanego, ale miałam ochotę na spagetti, po zakupy poszedł., poprzytulał itp. A tego pierwszego to bym sprzedała i jeszcze dopłaciła komuś za kupno;-) My na Dzien Taty ze starszym kupiliśmy M książkę, bo tak chciał i Młody laurkę zrobił, a brzuszkowy zrobił fikołka, zeby tatuś po porodzie nie miał za dużo roboty;-)
Asia ja takie samopoczucie jak Ty dziś rano miałam wczoraj cały wieczór. Mdłości, biegunka i ból krzyża. Już nawet myślałam, że to zaczyna się, ale w nocy przeszło. Na szczęście

reklama
Asia ja 3 lata po ślubie jestem 20kg cięższa to co że w ciąży, z czego 10kg od mojego, dobrze, że jest wyższy, hmm w sumie to on u nas gotuje, może specjalnie mnie tuczy, żebym nie nawiała :rofl2::rofl2:

mój na dzień ojca, dostanie gratisowy dzień z córką, palcem nie tknę ;-)hehe a tak na serio, to wychodzimy dzisiaj do znajomych, niech chłopak trochę odreaguje, bo ma taki sajgon w robocie od tygodnia, że ledwo do domu dochodzi :sorry2:

Asia super, że wszystko ok, ja bym jednak twojemu nie pokazywała tego masażu, zawału chłopak dostanie ;-)

Do góry