kruszki
Fanka BB :)
no ja uwielbiam lososia z patelni, smaze na patelni, jest tylko przyprawiony sola i pieprzem i w mace obtaczamJakie macie dziś plany obiadowe? Ja chyba zrobię kotlety mielone, bo mięsko czeka tylko na zmielenie, a reszta już pójdzie Czy Wy jecie dużo ryb w ciąży? W różnych miejscach trąbią, jakie to ważne (prócz jedzenia ryb mogących mieć dużą zawartość rtęci). Ja niestety w tych kwestiach nie grzeszę. Nigdy za rybami nie przepadałam, więc dopiero uczę się je jeść i przyrządzać.
Miłego dnia Kochane
o jezu pyyyyycha
dzis tez mam opcje mielone
no w koncu jestes! co z mezem? co sie stalo? mam nadzieje ze juz okHej Dziewczyny...troszkę mnie tu nie było,ale Marcia pisała smsa,że pytacie się co u mnie Bardzo mi miło...dziękuję
Ogólnie wszystko w miarę ok....oprócz tego,że od kwietnia mojemu mężowi odbiło i miałam sporo zajęć...
Widziałam,że już pierwszy dzidziuś przyszedł na świat...aż się popłakałam jak zobaczyłam ten 27 tydz. Ciekawe kto nastepny???
Ty masz wnosic o ustalenie ojcostwa, mysle ze on sie zgodzi bez badan, Ty nie wnosisz zeby przez badania,kruszki, juz masz pewnie strasznie dość tematu alimentów dla mojej małej ale dzis doszlam do wniosku, ze nie wniose sama o ustalenie ojcostwa za pomocą testow, a nawet sie na nie nie zgodze...przeciez mam wlasciwie niezbite dowody na to ze to musi być on... w czasie gdy doszlo do zapłodnienia, mieszkalam u niego juz ktorys dzien,a w sumie razem 2tygodnie. a ze siedzialam u niego cale dnie, to nie mial kiedy kto inny zostac jej ojcem... bo przeciez nie chodzi o to by on w ogole narobil sobie dlugow pozyczajac od ludzi na test, tylko o to zebym jak najszybciej dostała alimenty do ręki
mala.di Ty nie powinnas sie przejmowac kompletnie czy on sobie narobi dlugow czy nie, jezeli nie bedzie placil Tobie kwoty zasadzonej to idziesz prosto do komornika, jezeli on nie bedzie mial sciagna jego rodzicom, a jezeli oni nie beda mieli to z funduszu, w Twoim przypadku z jednym dzieckiem nie ma problemu, gorzej miala moja mama, miala troje dzieci, alimenty zasadzone po 400zl, ale max.z funduszu 600, wiec teoretycznie moj ojciec wciaz jest winien jej pieniadze..
no ja jezeli dotrwam do 34tygodnia to robie w domku w koncu, mielam u mnie w pubie, ale zrezygnowalam, wole w domkudzisiaj wybieram sie na tzw angielski baby shower czyli takie pepkowe dla samych kobiet zanosi sie prezenty dla dziecka ktore ma sie urodzic i gada sie o porodach, kulinariach, plotkach dzieciach itp hehe to moj pierwszy w uk takze zdam relacje jak wroce
ja wyprasowalam juz wszystko dla dzidzi,
i uwaga, zaczelam torbe pakowac, zaraz w linku odpowiednim napisze
karty ze soba nie nosze bo nasze karty sa wielkosci A4
dowiedzialam sie dzis ze mojego kuzynka miala zabieg inseminacji, bardzo dlugo staraja sie o dzidziusia, 6-7lat, nic nie wychodzi, takze pewnie beda dalej probowali