reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Kurcze, Nataszka trzymaj się dzielnie, jeszcze z 5 tyg przynajmniej.
Wróciłam z bazarku jakie te owoce są drogie po tych deszczach - masakra:-( Strasznie się dziś narobiłam i już to odczuwam. M mnie opierdzielił, że on teraz tylko robi zakupy i nic mam nie nosić, po tym dzisiejszym dniu czuję że zbliża się h zero...

reklama
irisson pisze:
jeszcze 8 tyg. ciężaru..
Uff, u mnie tylko 6 tygodni :-). I to niecałe... :szok:.

natasszzka, trzymaj się. Pamiętaj, że to jeszcze nie Twoja pora. Musisz poczekać, a nie tak wbijać się przed kolejkę ;-). A sterydów nie ma się co bać. Dają je standardowo w takich sytuacjach, tak na wszelki wypadek, gdyby się nie udało zatrzymać skurczy. Będzie dobrze. Na tym etapie już musi być.

Nataszka kciuki zaciśnięte.
Ja wg OM mam 5 sierpnie, wg usg pierwszego 11 sierpnia, ale na tą chwilę, tak jak pisalam, Młody prezentuje charakterek i jest w poprzek ułożony, więc wtedy cc

Ja to juz nie wiem jak dziękować Wam ;-)
Ale jak juz pisalam, ja tego nie ogarniamm:no: musze chyba zrobic jakas liste, albo po prostu jak wszystko poprzychodzi to to spisać i zobaczyc czego brakuje, poki co pewnie sama do konca nie wiem co jest potrzebne przy takim maluszku. Pieniążki tez na pewno by sie przydały, bo łóżeczka brak i wanienki a jak chociaz czesc zdobede to juz bedzie latwiej. no a to juz nie sa takie drobiazgi. i to i to sie przyda rownie bardzo.

u Nataszki bez zmian, napisałam jej że trzymamy kciuki i ma zaciskać nogi, jutro ma być podjęta decyzja o sterydach.
Mała.di paczka wysłana
właśnie zjadlam makaron u chinczyka, ciasto upieczone, auto odebrane i mam super nowego mechanika stary za to co było do roboty policzyłby ponad 1000 zł a ten wział 570 zł. zaraz ide poprasować, a jutro od rana 3 koleżanki dwie z córciami 9m i 2latka3m i jedna w ciąży z terminem na październik, takie babskie spotkanie:-)

reklama
mala.di, Ty się o nas nie martw, jak byśmy nie miały jak to byśmy nie pomagały. Grunt, że jest grupa wsparcia. W tym roku będziesz miała wcześniej Boże Narodzenie ;)

Do góry