reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
aleście nabazgrały :-D:-D

Doti ja nie mam zamiaru teraz się rozpuścić, będę jeść tak jak jadłam przez ten 3 tyg. :tak: może już w ogóle słodyczy nie będę jeść ? :-D jem ciut mniej,ale to chyba ucisk na żołądek, jem biały chleb, ziemniaki, kawę herbatę słodzę, z diety odrzuciłam tylko batony, mleczka w tubce, winogron, soki na rzecz wody mineralnej :tak: więc chyba sobie nie przekłamałam tego wyniku, truskawki z cuuukrem :sorry2:

Asia musisz poważnie sobie przemyśleć, a życie i tak swoje zweryfikuje :tak:

Dzag to dobrze wyczytałam, ah ten wredny zus :-p

olga - kiedy to było, kiedy moja Natka tak "czysto" jadła kaszkę ;-) teraz musi mieć swoją łychę (bo inaczej wrzask) i w efekcie kończymy posiłek z kaszką na twarzy, we włosach (obie!) na ścianie, w kwiatkach na oknie i na framudze drzwi :-D

Olga RaQ, ale słodziara z Twojej Natalki :-) :-). Cudo. Ale będziesz miała sporo roboty żeby ogarnąć i pieski, i Natalkę i jeszcze Maleństwo... Kolejna twardzielka :-).

dzag, no zwłaszcza że mam teraz trzy psy :p i właśnie jakoś ciężko mi tego jednego szczeniaka oddać ;) dzwonią mi o nią ludzie a ja im zadaję takie trudne pytania "egzaminacyjne" że się chyba zniechęcają :p ostatnio jednemu facetowi napisałam że jest agresywna :p

Natalia słodka ale ostatnio robi mi taki cyrk przy przewijaniu że dziś wzięłam ją pod kran po kupie bo jej nie dałam rady powycierać... kopie mnie, rzuca się, prostuje i zaciska nogi... nie wiem czym sobie zasłużyłam :( chyba przez jakiś czas muszę tak robić z tym kranem, aż się jej te sceny zapomną, dziwne bo mężowi się daje bez problemu...

katiusza dziękuję za kopa. Pomógł ale na krótko. Dałam radę tylko porządek w apteczce zrobić i w szufladach kilka rzeczy ułożyć. Powinnam pójść do suszarni po pranie, ale mi się nie chce. Jakoś mi się słabo zrobiło i tak nie mam siły. Zrobiłam sobie truskawki ze śmietaną i myślałam że mi się lepiej zrobi, ale jakoś nie bardzo poskutkowało. Chyba po prostu się położę i pogapię w tv.

Olga super te wasze treningi. No i psiaki jakie posłuszne. A Natalka słodka. No i Ty wyglądasz bardzo ładnie :-) zazdroszczę Ci kondycji i tego że jesteś w stanie na treningi jeździć. Mnie twardniejący brzuch i ból spojenia łonowego pozwala tylko na spokojne spacery i krótki wypad do sklepu :-( ale dobrze, że chociaż jestem w stanie gdziekolwiek wyjść.

marcia, no ja mam ogromne szczęście bo poza leniem nic mi nie dolega :p i nawet po tym tak przytyłam - ostatnio schudłam i jestem całkiem zadowolona ze swojego wyglądu :D

a dziś w nocy śniło mi się że byłam w szpitalu - i kazali mi w nim zostać do porodu, mimo że nie wykryli żadnych nieprawidłowości, powiedzieli że to tak na wszelki wypadek - w dodatku zamiast łóżka miałam koszyk taki jak na zakupy w sklepie, taki duży wózek na kółkach i w nim musiałam leżeć, gdzieś w przejściu między drzwiami :p obudziłam się kombinując jakby z tego szpitala zwiać :p

reklama
Irisson no to podziwiam,ja jak widzisz nie mam az tak silnej woli a powinnam.Wszystko przez te komunie.Juz dzis ciasta nie jem choc bardzo kusi a najbardziej mam ochote na bajaderke i nie wiem czy jej zaraz nie zjem:-p Trzecia komunia Jest za lublinem wiec bedziemy jechac w moje strony.Zostane z luizka u mamy i juz.Mialam jednak na nia jechac bo pomyslalam ze przy okazji wyciagne tz nad jeziorko zeby sie luizka popluskala ale ma sie pogoda popsuc .Zreszta zobacze jeszcze .Olga swietne pokazy i natka slodka .Fajne wspomnienia z takich filmikow.Wiaderko gdyby bylo tansze bym zakupila bo przez pierwsze mies meczylam sie kapiac luizke w wannie.Olga a jak tak szkolisz psa atakowac to nie boisz sie ze kiedys mu cos odbije?Sory za to pytanie nie obraz sie.Po prostu ostatnio przekonalam sie ze psom jednak sie nie wierzy.Moj sasiad ma bernardyna.Kocham te psy. Wydawal mi sie spokojny ale pozory myla.W sobote do sasiada przyjechal chlopiec mojej kolezanki.Oparl sie o brame i chcial zawolac kolege,pies siedzial sobie spokojnie i nagle skoczyl na ta brame i chwycil tego chlopaka za klatke piersiowa ,trzasna o brame z wielka sila.To psisko jak ciele ogromne.No i chlopak wyladowal w szpitalu nie dosyc ze z poszarpana klatka to jeszcze 4 zeby mu wybil jak go trzasna o brame.A w niedziele mial miec swoja wlasna komunie:-(Nawet ten pies nie szczekna tylko podszedl z nienacka i sie rzucil.
Luizka zrobila mi porzadek w swojej komodzie a nastepnie w dzidziusiowej .Teraz caly dzien bede ubrania ukladac.
Dzis przechodze menopauze bo ciagle mnie poty oblewaja. Cukier za wysoki a jak poty zaczely mnie oblewac to znow za niski.Teraz zjadlam arbuza i czuje sie ok.Zwariowac mozna.

Ostatnia edycja:
Do góry