reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Agnieszka, mi wciąż nie udało się zacząć szydełkować. W pasmanterii widziałam już gotowe materiały z wzorem. Na to po prostu nanosi się tą mulinę. A z czego Ty korzystasz jak robisz własne arcydzieła? Jaki materiał do tego wykorzystać i gdzie go można nabyć? Wystarczy to robić zwykłą igłą z szerszą dziurką (mam nadzieję, że jasno to opisuję :tak:).

Można zwykłą igłą ale lepsza jest taka lekko stępiona, bo kanwa ma wyznaczone miejsca gdzie sie wbijasz - takie większe dziurki. Ja kupuję kanwę z metra a wzory mam z gazet, lub kupuję gotowe zestawy - ale z czystą kawną, załączonym wzorem i kompletem mulin do tego. Można kupić w pasmenterii albo w necie. Na przykład:
Needle&Art

A dzięki którejś z Was, która wrzuciła informację o bezpłatnych warsztatach Bezpieczny Maluch udało mi się zapisać siebie i M i myślę, że się wybierzemy.

Ja też idę na te warsztaty w środę 23 maja. Wy też na te w Wa-wie ? Jeśli tak i jak chcesz to mogę Ci przynieść taką igłę do haftu, bo mam kilka.

Malinkaizi - a Ty też idziesz na te warsztaty ? Chcesz sie ze mną zabrać ?

reklama
Dla Tych, które dzis w złym humorze na osłode dnia zapraszam na ciasto maślane z rabarbarem i bezą:tak: 2012-05-21_15-30-16_217[1].jpg

Ja dzisiaj młode ziemniaczki i kapustka tez młoda na ciepło i koteciki drobiowe no i duuuużo koperku, a na deser truskawy i to juz nasze :)

ale pichcicie, ciasto wygląda jak z reklamy, u mnie był na obiad królik w potrawce pomidorowej, mąż przyrządzał wczoraj, ale nie zdążył na obiad, więc dopiero dziś, bardzo średni, ale dietetyczny chociaż

irisson - to hormony, ale chciałam też pojechać nad morze, a nie w lat do Białej 12km od nas i chyba mi się udało, bo M zmienił front, no zobaczymy wieczorem, jak z roboty wróci

dag - ginka powiedziała, że mam takie wrażenie opuchnięcia tych warg sromowych i może lekko są, ale w środku wszystko jest dobrze, dobrze trzyma, powiedziała, że po luteinie to tylko większa wydzielina i nic więcej nie powinno być, dostałam furaginum, bo jakaś bakteria w moczu, ale szczegóły napisze później w wątku wizyt, bo teraz na zebranie syna zmykam

a ja mam dzisiaj bunt, Laura rozwaliła wszystkie zabawki, miałam ziemniaki na 17 wstawić, ale nie wstawię, a co :-p K8libby zjadłabym taką kapustkę, mniam :tak: co sobie kupujecie na dzień matki? :-D

Ostatnia edycja:
nie nie nie !nie zgadzam sie na robienie mi dzis smaka jakimis ciastami,kurczakami,ziemniakami mlodymi,kapusta:-p:-Di lodami.Nataszka wrzuc przepis na kura i ciasto pliss
Bejbi i tak masz lepiej ode mnie bo mojego wogole nie obchodzi czy go kocham czy nie i mowi a rob jak ci pasuje wrr.Oj tam ,olac facetow.

Irisson luizka sobie nie grzebala nigdzie .wiem ze zasnelas, nie bylo przytulanek i teraz masz jakies skojarzenia,ale zlituj sie nad malym dzieckiem:-)zartuje oczywiscie.Puscilam ja dzis bez majtek i bawiac sie przypadkowo usiadla tylkiem na kijek od zabawki ktory zwie sie bak.No i troche pewnie wbil jej sie w kuperek skoro powiedziala ala boli a potem z przerazeniem,,mama,dziurka w dupce sie zrobila'' hm iekawe ktora dziurke miala na mysli:-DZalozylam jej juz pamp bo przez te chlodne dni zapomniala o nocniku, nie slucha sie tylko leci sikac na schody a potem oszukuje ze nic nie zrobila.Oczywiscie zdradzaja ja mokre skarpetki Juz 5 par mi dzis zalatwila.Na siku leci na schody a granaty puszcza na dywan:szok:Mam nadzieje ze jutro bedzie miala lepszy dzien.Wiesz co?maz przyjdzie glodny bogu ducha winny a tu ziemniakow nie bedzie?oj przyjedz do mnie ,przejdziesz musztre tesciowo-tztowa to bedziesz chodzic jak w zegarku.:-DNie no to nie sprawiedliwe-nic nie robi w domu jeszcze ja przepraszaja i kwiaty dostaje.:-DGdzies ty wytrzasnela tego swojego ,nie ma jakiegos klona czy cos .Jak sie dowiesz to daj jakis cynk:-DPowiedz przynajmiej ze jest gruby,lysy,brodato-wasaty,garbaty ....nie moze byc przystojny i dobry,bo to juz przesada by byla:-D

reklama
doti hahah no jedynak jest :-D do tego wysoki brunet, z pewnym siebie uśmiechem, biedny w firmie musi siedzieć na froncie, bo jest "reprezentatywny", do tego cholera przytyć nie może, chociaż codziennie piwko jest :rofl2: moja mama to mówi, że chyba go sobie wymodliłam :rofl2::rofl2:

Do góry