reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

karemn, sodę dodaje się do ciast, jest w chlebie, więc jest bezpieczna. Znajdziesz ją miedzy proszkiem do pieczenia a cukrem waniliowym w spożywce :p

reklama
Pampuchy haha,ale fajne slowko:D U nas na to mowia pyzy (poznanskie). Wiem ze w calej polsce pyzy to co innego,ale Sempe pewnie bedzie wiedziec o co kaman:)
Dzag matko az mnie ciary przeszly jak przeczytalam o poglaskaniu glowki. A Ty jeszcze tak spokojnie to napisalas! Dzielna baba jestes, trzymaj sie tych rurek,lez i o pracy nie mysl, a Tymkowi powiedz,ze glaskanie powoduje eeee np. lysienie,a co, niech sie zniecheci i nie wylazi:D
Nataszka synek na medal,dobrze ze tak to dzielnie zniosl,to tez ulga dla Ciebie. Tez chcialam zaproponowac,zeby wiesci ze szpitala byly bez komentarzy,bo zrobi sie rozgardiasz i w koncu nie bedzie wiadomo co kto gdzie i dlaczego. Ja mysle ze tam mozna by tylko przeczytac a podyskutowac i skomentowac na glownym. Widzialam np. majowki tak maja i swietnie sie to sprawdza,nic sie nie zagubi wszyscy sa na bierzaco,git. Moze moderatorki dodadza w tytule "bez komentarzy"?
Ja dzis sie nalatalam i narobilam w domu,potem jeszcze pogode chcialam wykorzystac i w ogrodku porobic ale udalo mi sie tylko Tz do centrum ogrodniczego wyciagnac, nakupowalam ale potem to juz brzuszek zaprotestowal i na sofie wyladowalam. Nic juz dzis nie posadzilam,tylko Tz w szklarni porzadek zrobil i jutro bedzie musial sadzic a ja tylko bede mowic co i jak,kurcze bo jednak za duza dla mnie. Ja potem bede tylko pielegnowac,a zaprawy na zime to juz pikus bo Oliwka juz bedzie poza brzuchem,to se bede mogla latac i skakac:D Kurcze,chce mi sie cos, a ciasto jeszcze niedokonczone,chyba wciagne jablko... Dobranoc dzieweczki!!!

Dzień dobry! W Katowicach zimno ale słonecznie! Pies wyspacerowany,M. nakarmiony i ubrany. Wychodzimy na komunię - jesteśmy spóźnieni jak wzykle :-( Wyszperałam fajową sukienkę w przepaściach mojej szafy, do tego szal i włala! Miłego dnia dziewczyny!

hej kochane:biggrin2:w Poznaniu poki co sloneczko:biggrin2:dzaga-trzymaj mocno nogi zacisniete! moja dr tez ostatnio malucha glaskala- mam sie oszczedzac, tylko jak to zrobic przy rocznym maluchu;-)a pyzy mniam mniam-uwielbiam:biggrin2:

Hej dziewczynki. Tak sie cieszylam wczoraj z powrotu do domu i z tego ze dobrze sie czuje a tu dzisiaj lipa. Znowu mam gorszy dzien :-( nie mam dzisiaj sily podniesc glowy z poduszki wiec grzecznie leze a skurcze i tak mam :-( zaraz czeka mnie kolejna dawka fenka to moze troche sie wyciszy. Ale mam dzisiaj jakiegos dola :-( chyba przespie dzisiaj caly dzien, oby tylko szybko minal. A wiecie czego mi brakuje ze szpitala? Sluchania tonow serduszka. Bardzo to lubilam bo uspokajalo mnie ze Tymus dobrze sie czuje.

Milej i spokojnej niedzieli Wam zycze i duzo sil.

Hej dziewczyny w niedzielny poranek, u Nas zimno wiatr wieje, całą noc nie spałam młodego męczył kaszel, teraz zjedliśmy zupę i pewnie jakiś krótki spacerek bo zwariować w domu idzie. Poprasowałam wielką stertę prania, dom ogranięty chciałam iśc do kina ale żadnych bajek nie ma aby z Oliśkiem pójść.
Kurcze przez ten tydzień nerwów znów mi strasznie stawia się brzuch ehh aby do czwartku rozluźniło, bo wizyta u gina i już pewnie nie przetłumaczę, że w domu zwolniłam tempo. ide zrobic jakąs kawkę i zjeśc drożdzowe z rabarbarem.

marcia zdrówka:tak:

no to gdzie komentarze do tego wątku?

W głównym wątku będziemy trzymać kciuki- bo z tego co widzę to w WieŚci ze szpitala zrobiła się już dyskusja odnośnie fenka.
A to powinien być wątek tylko dla info- kto jest w szpitalu i dlaczego. Zaraz zaczniemy iść na porodówki i z komentarzami tam pogubimy się, kto poszedł a kto jeszcze nie. Takie jest moje zdanie:tak:

Miłego dnia i uśmiechniętego i spokojnego;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zimno w Szczecinie i wieje... miałam ogród ogarniać, ale zabrałam się za dom... 3 worki śmieci... odkurzone, podłogi pomyta, kabina błyszczy... teraz jeszcze muszę się umyć, żeby efektu nie zepsuć i mogę umierać...

Do góry