reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Doti, ja mam trochę inne wartości, a z matematyki jestem noga:-(. Więc tak mój gin robi od razu 75 obciążenie. Na czczo miałam 4, 6 mmol/l, po 2 h miałam 7,36 mmol/l. Norma jest do 7,8. Powiedział, że nietolerancja glukozy jest od 7,8 do 11, 5 chyba a powyżej tego to już rozpoznajemy cukrzycę ciążową. Wynik mam przy granicy więc nakazał dietę cukrzycową, z cukrów prostych zezwolił tylko na kwaśne owoce i to tylko warunkowo żebym nie miała problemu z wypróżnianiem. Wy piszecie o innych wartościach więc znalazłam w necie coś takiego, jest fajnie napisane.
Mnie straszył szpitalem, ale odnośnie zaleganie kału w jelitach:-(

Badanie glukozy we krwi - Wszystkie artykuły | abcbadania.pl

reklama
dzien dobry laski!
wiec wlasnie wstawiam filmik z ruchami z 22tygodnia to wrzuce linka do tematu z ruchami malenstw
jak zrobie znowu aktualniejszy to wzruce znowu, ale mialam tylko ten jak bylam w PL :)
dzis do pracy na wieczor
Witaj Kruszki milo ze wrocilas :) szkoda ze Twoj promyczek probuje zataic sprawe plci , ale pewnie dlatego ze chce Ci zrobic niespodzianke ;) a jakie masz wewnetrzne przeczucie odnosnie plci ?
no wlasnie nie wiem :/
a Kochana kiedy idziesz na maternity? ja nie wiem ale planuje gdzies w 30najwczesniej, to bedzie poczatek czerwca, ale jakos nie moge sie zdecydowac, a powinnam zaniesc dzis pismo :/

Hej! Kruszki czemu musisz zaniesc juz pismo,poganiaja cie w pracy? Bo mnie nie i dlatego ja sobie jeszcze nie wymyslilam dokladnie,nikt mnie nie popedza to czekam jak najdluzej zeby zobaczyc ile urlopu mi zostanie. Musze chyba w magiczna ksiazke znowu zajrzec coby wiedziec kiedy najpozniej moge sie zdecydowac:)

Hej! Kruszki czemu musisz zaniesc juz pismo,poganiaja cie w pracy? Bo mnie nie i dlatego ja sobie jeszcze nie wymyslilam dokladnie,nikt mnie nie popedza to czekam jak najdluzej zeby zobaczyc ile urlopu mi zostanie. Musze chyba w magiczna ksiazke znowu zajrzec coby wiedziec kiedy najpozniej moge sie zdecydowac:)
no trzeba 28dni przed pojsciem uprzedzic pracodawce, wiec musze napisac kiedy definitywnie odchodze, na pewno bede do konca maja pracowala, ale dalej juz chyba nie, przeszkadza mi brzuchol w pracy, nie moge stac przy zlewie, ciezko mi sie schylac do lodowek, nie mowie juz o zmieceniu resztek zamieciony z podlogi :D po prostu czuje sie bardzo niekomfortowo poniewaz brzuch idzie do przodu, jak taka pilka wsadzona ktora z dnia na dzien rosnie i rosnie :) poza tym jak tak patrzec na ta srednia co wyliczaja to chyba najlepiej bedzie mi odejsc wlasnie na poczatku czerwca :)

hej Dziewczyny !
Przepraszam że tak długo nie pisałam ale miałam osobiste problemy które ni pozwalały mi na odwiedzanie forum, na szczęście jest już o niebo lepiej wiec nie będę musiała się martwić, u mnie wyprawka już skompletowana dla maluszka poprane poprasowane i schowane w miejscu gdzie powinno oczekiwać mojego synka.Dla siebie jeszcze nic nie mam ale to spowodowane jest moim lenistwem i szałem zakupów dla dziecka.Mam nadzieje ze u was wszystko w porządku i że też nawet pomimo upałów macie miłe nastroje.Pozdrawiam;-)

przez ta pogode mozna wybaczyc kobiece humory, ja to tam zwlam wszystko na hormony ;-) przeciez my teraz z samych hormonow zbudowane jestesmy :-)

Kruszki sorki ,moze powinnam w inny sposob to napisac ,ale to nie bylo zlosliwie.Masz racje ze to powinno byc w watku o wadze ale irisson zapytala tutaj wiec coby nie szukala tutaj odpisalam.Moge oczywiscie wykasowac bo przenosic nie potrafie.

reklama
niee nie przenosze nic :) tylko musimy sie pilnowac bo sie zrobi balagan, same wiecie jak dziewczyny wejda i sie wlacza to nie opanujemy, a potem nawet jak sie posty wytnie to takie puste dziury zostaja :)
i sie czyta bezsensowne texty
dziewczyny u nas tak wieje, ze mi kosze lataja po podworku! i powinnam zaczac gotowac obiad, i pojsc po pieniadze do bankomatu ale siedze w szlafroku i nie moge sie podniesc, czekam az bateria w lapie bedzie na 1% :p hahaha
no posprzatalam wczoraj to nie musze dzis nic poza obiadem zrobic :) a wszystko dzisiaj pojdzie z mrozonek bo sie zcwanilam i kupilam woreczek warzyw na lenistwo :D

Do góry