witajcie:-)
czuje się jak po jakiejs pielgrzymce!!! wczorajsza impreza się udała było 12dzieci i 9dorosłych!!! od 15tej do 21tej było przyjęcie:-) ciasto smakowało i żarełko tez:-)
a dzis ledwo się ruszam, niestety z wiekim coraz mniej mam sił na takie usługiwania:-(
pogoda masakryczna wieje i leje!!!
zaraz zabieram się za leniwe ktos chętny???
acha zgaga mnie męczy 3dzien... reni non stop mam w buzi i nie pomaga:-(
Exotic jak pieska nie ma tzn ze ktos sobie go wziął albo biedaczek wpadł pod koła.... bo inaczej by się znalazł!!
Olga dobrze ze to tylko trzecia powieka, mojemu królikowi tez tak na początku wychodziło i jednak po jakims czasie okazało się ze to rak gałki!
Amna czekam na wiesci od Ciebie!
Marcia współczuje Ci wyrwania zęba, płucz solą albo wodą utlenioną.
pozdrówka
czuje się jak po jakiejs pielgrzymce!!! wczorajsza impreza się udała było 12dzieci i 9dorosłych!!! od 15tej do 21tej było przyjęcie:-) ciasto smakowało i żarełko tez:-)
a dzis ledwo się ruszam, niestety z wiekim coraz mniej mam sił na takie usługiwania:-(
pogoda masakryczna wieje i leje!!!
zaraz zabieram się za leniwe ktos chętny???
acha zgaga mnie męczy 3dzien... reni non stop mam w buzi i nie pomaga:-(
Exotic jak pieska nie ma tzn ze ktos sobie go wziął albo biedaczek wpadł pod koła.... bo inaczej by się znalazł!!
Olga dobrze ze to tylko trzecia powieka, mojemu królikowi tez tak na początku wychodziło i jednak po jakims czasie okazało się ze to rak gałki!
Amna czekam na wiesci od Ciebie!
Marcia współczuje Ci wyrwania zęba, płucz solą albo wodą utlenioną.
pozdrówka