kruszki
Fanka BB :)
dzien dobry! corka w szkole, chlop w pracy a ja mam moj kochany dzien wolny wczoraj jak juz sie wygodnie polozyla, wzielam laptopa do lozka i tak z pol godzinki dobre grzebalam w necie to kochane moje moj brzuch(lewa strona)napial sie jak oszalaly, polozylam dlon a tam poczulam moja dzidzie, musiala sie akurat przekrecac albo cos, na razie to nie bylo moze najmilsze uczucie bo to troszke bolalo ale cudownie moja corka tez pierwsze ruchy tyo wlasnie miala takie wypychajace moja skore dzis rano jej opowiadalam o tym, i pytalam czy zostawila jakies karteczki wskazowki zeby rodzenstwo sie rozpychalo wtedy sie czuje dumna starsza siostra
moj ojciec jest w PL akurat, poprosilam zeby tesciowa mi poszukala cos w aptece na zatwardzenia co moge zazywac, wiem ze sliwki najlepsze ale ja nie moge wsadzic ich do ust :/
no i co jeszcze
zastanawialam sie juz od jakies czasu czemu nie pisze dreamgirl?? to juz dluzszy czas
moj ojciec jest w PL akurat, poprosilam zeby tesciowa mi poszukala cos w aptece na zatwardzenia co moge zazywac, wiem ze sliwki najlepsze ale ja nie moge wsadzic ich do ust :/
no i co jeszcze
zastanawialam sie juz od jakies czasu czemu nie pisze dreamgirl?? to juz dluzszy czas