LeRemi
Fanka BB :)
Irrison na rodzenie to jeszcze troche poczekaj moze;-) A tak powaznie to mnie tez dzis brzuch ciagnie, a nic takiego nie robilam, wiec mam nadzieje ze zwyczajnie sie rozciaga i stad to uczucie. Co do plecow to mi najbardziej doskwiera na zakupach, albo w domu przy garach, tak to luz. Za to poldupek napieprza ciagle raz mocniej raz slabiej, ale co dzien i to nawet jak chcodze juz tez A od dwoch dni boli mnie glowa i nic nie pomaga, nawet paracetamol. Dzis to w ogole jakas niedorobiona jestem. Jednym slowem czuje sie typowo ciazowo
Amna ja mam dni ze do kibelka to nawet mnie nie goni. Jak chce "ruszyc" sprawe to nic nie pomaga, nawet kiszona kapucha, stosy winogron i jablek, suszone sliwki NIC! Ja po prostu musze czekac az samo sie ruszy Sorki za taki brutalny opis;-)
Amna ja mam dni ze do kibelka to nawet mnie nie goni. Jak chce "ruszyc" sprawe to nic nie pomaga, nawet kiszona kapucha, stosy winogron i jablek, suszone sliwki NIC! Ja po prostu musze czekac az samo sie ruszy Sorki za taki brutalny opis;-)
Ostatnia edycja: