reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Irrison na rodzenie to jeszcze troche poczekaj moze;-) A tak powaznie to mnie tez dzis brzuch ciagnie, a nic takiego nie robilam, wiec mam nadzieje ze zwyczajnie sie rozciaga i stad to uczucie. Co do plecow to mi najbardziej doskwiera na zakupach, albo w domu przy garach, tak to luz. Za to poldupek napieprza ciagle raz mocniej raz slabiej, ale co dzien i to nawet jak chcodze juz tez:wściekła/y: A od dwoch dni boli mnie glowa i nic nie pomaga, nawet paracetamol. Dzis to w ogole jakas niedorobiona jestem. Jednym slowem czuje sie typowo ciazowo:-D

Amna ja mam dni ze do kibelka to nawet mnie nie goni. Jak chce "ruszyc" sprawe to nic nie pomaga, nawet kiszona kapucha, stosy winogron i jablek, suszone sliwki NIC! Ja po prostu musze czekac az samo sie ruszy:szok: Sorki za taki brutalny opis;-)

Ostatnia edycja:
reklama
LeRemi zapomniałam Ci napisać o tym magnesie, kurcze mi się wydaję, że na to co pisałaś to raczej nie pomoże, ale lepiej brać i tak :tak: a powiedz mi prowadzisz, teraz mocno ograniczony tryb życia, czy nic się nie zmieniło od zajścia? ja zauważyłam, jak mam więcej do roboty lepiej się czuję, ale mnie martwi teraz ten brzuch, bo w pierwszej miałam podobnie i mi się szyjka skracała od tych bóli :eek:

witanko niedzielne
ja w ramach zdrowego odżywiania zjadłam dziś pizze :-) taka miałam zachciankę a co :happy:
niestety nie mam już weny na kanapki, na nic już nie mogę patrzeć :no:
co ja będę jadła ? :no:
jutro chyba sobie spagethii zrobię...

Irrison mocno ograniczony teraz ten moj tryb nie jest, czasem robir mniej bo szybciej sie mecze no i zdecydowanie mniej szaleje z synkiem. Ale tak to nie powiem zeby byla drastyczna zmiana. Generalnie zauwazylam ze jak dzien zaczne leniwie to caly juz potem jestem rozmemlana,dzis wlasnie tak bylo:) Bede narazie brala ten magnez,a jak pojde do poloznej to z nia pogadam. Pamiatam ze z Remkiem w ciazy tez tak mialam ale zaczelo sie pizniej i przeszli jakis czas po porodzie.
Dobranoc!!!

Dzień dobry dziewczynki w poniedziałkowy poranek- u mnie słoneczko swieci wiosna idzie, więc życzę dużo uśmiechu:-) Tyle naskrobałyście, że nadrabiam zaległosci bo weekend na uczelni spędziłam- edukacyjnie.
Dzis mam wielkie plany przywiezienia od mamy kartony z ciuszkami po moim Olisku i przejżeniu, schowaniu do komody- niby szybko ale później z Wielllllkim brzuchem nie będzie mi się chciało. Zreszta bark pomysłu mam na obiad:baffled:
A jakie są Wasze plany?:-)

Miłego Dnia i uśmiechu- jeszcze pewnie zajrzę:)

Czesc Kobietki!
Wczoraj jakos przezylam bo zjadlam serek homogenizowany i zaparcia minely hehe:-p .

irisson Ooooo do porodu to jeszcze jeszcze.Ja nadal nie czuje ruchow i zaczynam sie martwic:-( .

LeRemi Mnie wczoraj pomogl serek hmm...Moze to i jest jakis patent...

Witajcie dziewczyny.....brzuszki zaczynają wam rosnąc ..ja już zaopatrzyłam się w ubrania ciążowe na allegro..i polecam tez wam..dla wygody...-30% CIĄŻOWE LEGGINSY GETRY LEGINSY PANELEM roz.L (2111685350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ........ELEGANCKA SPÓDNICA CIĄŻOWA ROZMIAR 38 (2107651000) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej......... .........polecam ciuszki bardzo fajne na tej aukcji..[h=2]--EXPERT-- (2461)[/h]...jedyne co ma kiepskie to dżinsowe spodnie ciążowe...wogule sie nie rozciagaja..są sztywne.:-(.a inne bardzo fajne..:-).tak jak te...ELEGANCKIE SPODNIE CIĄŻOWE Z PASKIEM ROZMIAR 36 (2152081619) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. ......polecam ..duży wybór ciążowych modnych ubrań...za niewielkie pieniądze...pozdrawiam

irisson Ooooo do porodu to jeszcze jeszcze.Ja nadal nie czuje ruchow i zaczynam sie martwic:-( .

LeRemi Mnie wczoraj pomogl serek hmm...Moze to i jest jakis patent...

Hej dziewczyny :)

Kochana ja też jeszcze nie czuję ruchów,ale dziewczyny piszą,że w pierwszej ciąży to dopiero koło 20 tygodnia można poczuć,więc próbuję być cierpliwa.:-) Mój mąż też się niecierpliwi,więc tak sobie myślę że pod koniec tygodnia przejdziemy się na USG.

A co do zaparć to mnie omija ten problem (na szczęście). Kochane ja od zawsze po przebudzeniu piłam kawkę i po kawce zawsze była wizyta w toalecie. W ciąży kawy za bardzo nie można,ale że mam bardzo niskie ciśnienie to lekarz powiedział,że tą 1 mogę. Więc rano piję sobie bardziej już teraz mleko z łyżeczką rozpuszczalnej i mam problem z głowy.

Nic mi się dzisiaj nie chce,więc chyba spędzę z Wami cały dzień.:tak:

Kurcze nie wiem czego jakies mam zle przeczucia,chyba pojde na usg w piatek.....:-( . Przewrazliwiona jestem po poronieniu i pewnie dlatego tak swiruje...

reklama
Do góry