kakakarolina
Fanka BB :)
Vusia współczuję mdłości :-( mnie też troszkę niewyraźnie w tym temacie
Zylcia witaj ja tez planuję wizytę dopiero 22.12 nawet później chciałam ale postanowiłam, że jednak przed świętami pójdę;-)
ika beta na pewnp będzie super jak ty taka niecierpliwa to jak ty te 9 miesięcy przezyjesz
Błonka konkretne masz to zaspanie
Annajak najpiękniejsza słoniczka na świecie;-) najważniejsze kurdupelki
Karola a co Ci zapowiada wysoka wagę?
mgd trzymam kciuki za wizytę
kajtusza a już niedługo będziesz do dwóch wstawać
No i co z tym oddzielnym wątkiem. Kto chętny moderować????
U nas wczoraj był mikołaj. Młody miał łzy w oczach i ciągle tylko powtarzał: mikołaj idź już, przyjdź za rok. Za to jak poszedł dzika radość zapanowała Jesssu jak ja się boję, że tego drugiego tak mocno nie pokocham....
A dziś pobudka o 6 i rozkoszuję się tymi ostatnimi trzema tygodniami w pracy. A wy pracujecie czy pilnujecie domowego ogniska???
Zylcia witaj ja tez planuję wizytę dopiero 22.12 nawet później chciałam ale postanowiłam, że jednak przed świętami pójdę;-)
ika beta na pewnp będzie super jak ty taka niecierpliwa to jak ty te 9 miesięcy przezyjesz
Błonka konkretne masz to zaspanie
Annajak najpiękniejsza słoniczka na świecie;-) najważniejsze kurdupelki
Karola a co Ci zapowiada wysoka wagę?
mgd trzymam kciuki za wizytę
kajtusza a już niedługo będziesz do dwóch wstawać
No i co z tym oddzielnym wątkiem. Kto chętny moderować????
U nas wczoraj był mikołaj. Młody miał łzy w oczach i ciągle tylko powtarzał: mikołaj idź już, przyjdź za rok. Za to jak poszedł dzika radość zapanowała Jesssu jak ja się boję, że tego drugiego tak mocno nie pokocham....
A dziś pobudka o 6 i rozkoszuję się tymi ostatnimi trzema tygodniami w pracy. A wy pracujecie czy pilnujecie domowego ogniska???