reklama
Witam w sloneczna niedziele. Szkoda ze jest tak zimno poszlabym sobie na dlugi spacer .Olga na to sie masz z tymi golebiami.Ja mam sentyment do tych ptakow bo moj tata je uwielbial i hodowal .Lubie jak gruchaja ale tak pod samym oknem i rano to chyba tez by mnie wkurzaly A z jajkiem to masz racje nic by z tego nie bylo nawet jakbys wziela pod lampe.Chociaz ja bym im zostawila bo nie mialabym sumienia zabrac. Do tej pory bylo cieplo wiec podejrzewam ze nie tylko golebie zaczely znosic jajka. To wszystko wina tej pogody.Marcia to troszke racji mialam ze nie od zeba.Domi to mialas super wypoczynek Tez bym chciala oderwac sie od tego wszystkiego i wyskoczyc w gory a tu lipa.Mart to nie jestem sama z tymi wymiotami .Tylko ty jestes w 12tyg a ja w 14 to juz zwatpilam.Ktoras pytala o wage .Ja mimo codziennego witania kibelka przytylam 1kg. A wszystko przez to ze codzien od rana do wieczora ciagle cos wcinam a glownie slodziutkie .Juz zolad mam tak rozepchany ze w nocy budze sie z glodu z mdlosciami.Upieklam szarlotke krolewska to od samego rana siedze w niej i w delicjach.Az sie boje badania glukoza.Zapomnialam ze rano mialam zmierzyc sobie na czczo cukier Zostal mi tylko jeden pasek a nie refundowane paski teraz pewnie ze 60zl kosztuja.Recepty na paski nie dostalam bo w ciazy nie wiadomo bylo czy mam cukrzyce czy nie. Wkoncu po calodobowym kluciu w szpitalu okazalo sie ze nie mam.Ale w tamtej ciazy wogole nie jadlam slodyczy i stosowalam diete cukrzycowa a teraz to masakra.Musze zaczac zdrowiej sie odzywiac.Ale to juz od wtorku jak szarlotka sie skonczy;-).A moje male zalozylo moja czape ,szalik ,przytaszczylo kurtke buty,i wybiera sie na dwor
witam serdecznie, jestem nowa, pierwszy dzidziuś o ile donoszę...podobno 9 tydzień, termin na 26 sierpnia...
Witaj i pisz koniecznie coś więcej
U mnie też nastrój podły, zaczęłam się zastanawiać po co mi to wszystko, kurde jaka jestem głupia :-(
Boję się, że takimi myślami sprowadzę jakieś nieszczęście...
Miłego dnia dziewczyny
Ale super!! Zazdroszczę az tych bliźniaków ( choc nie wiem jak bym dała radę z dwójką ). Ale żeby od razu trafić parkę - tylko pogratulować. No i dobrze, że wszystko ok. Czekamy na fotkę!! Musi wyglądać cudnie :-)
No własnie nie mam zdjęć parki, tylko każde dziecko z osobna. No i muszę zeskanować żeby coś wrzucić, chyba ze uda mi się z filmu jakoś wyłowić i przerobić zdjęcie...ale to już męża informatyka muszę poprosić...
Czesc Dziewczyny!
Nie wchodzilam,poniewaz mialam problem z odklejajaca sie kosmowka i mam nakaz lezenia.Juz nie krwawie i nie ma boli wiec jest ok. Dostalam leki przeciwkrwotoczne i jest juz ok.Wedlug usg termin przesuna mi sie na 19 sierpnia a ja jestem w 11 tygodniu i drugim dniu ciazy z pomiaru usg:-) W srode mam na 10.30 egzamin na prawko a na 16.30 w Lublinie wizyte u doktor z Instytutu chorob zakaznych.Mam andzieje ze wszystko przebiegnie pomyslnie:-)
Nie wchodzilam,poniewaz mialam problem z odklejajaca sie kosmowka i mam nakaz lezenia.Juz nie krwawie i nie ma boli wiec jest ok. Dostalam leki przeciwkrwotoczne i jest juz ok.Wedlug usg termin przesuna mi sie na 19 sierpnia a ja jestem w 11 tygodniu i drugim dniu ciazy z pomiaru usg:-) W srode mam na 10.30 egzamin na prawko a na 16.30 w Lublinie wizyte u doktor z Instytutu chorob zakaznych.Mam andzieje ze wszystko przebiegnie pomyslnie:-)
Mart81
Fanka BB :)
Hejka niedzielnie,
witam nowe mamuśki :-) :-) :-)
ja dzisiaj lepiej, nawet rano nie wymiotowałam, aż w szoku jestem. poszłam spać wczoraj o 21. z pobudką o 1 i 6 na siku i dołożenie drewna do kominka spałam do 9. Jest piękna pogoda, słonce na maxa. Zrobiłam sałatkę z buraczków, wstawiłam wyczekiwany gulasz, niedługo wstawiam kaszę i czekam na wieczór aż przyjedzie ukochany. Buziaki i miłej niedzieli
witam nowe mamuśki :-) :-) :-)
ja dzisiaj lepiej, nawet rano nie wymiotowałam, aż w szoku jestem. poszłam spać wczoraj o 21. z pobudką o 1 i 6 na siku i dołożenie drewna do kominka spałam do 9. Jest piękna pogoda, słonce na maxa. Zrobiłam sałatkę z buraczków, wstawiłam wyczekiwany gulasz, niedługo wstawiam kaszę i czekam na wieczór aż przyjedzie ukochany. Buziaki i miłej niedzieli
Olga RaQ
ja nie pospałam bo o 7 były gołębie... dostały już kilka razy od męża z jabłka (mamy takie stare psiory do wywalenia więc sukcesywnie zużywamy) - i nic, wracają jak magnes! brak jajka i rozwalona miejscówka ich chyba nie ruszyły...
siedzę i nie mogę się zebrać do jakiegokolwiek działania... mąż leży i ogląda Tv, Natalia kursuje po dywanie a ja nie robię nic a muszę, mam taki bałagan że płakać mi się chce mam już tego naprawdę dość
siedzę i nie mogę się zebrać do jakiegokolwiek działania... mąż leży i ogląda Tv, Natalia kursuje po dywanie a ja nie robię nic a muszę, mam taki bałagan że płakać mi się chce mam już tego naprawdę dość
reklama
stokrotka.af
Witam!
Jestem tu pierwszy raz - pierwsza ciąża, termin 22 sierpnia też sie boję czy donoszę bo jakieś to wszystko abstrakcyjne jeszcze nadal jest. Poza tym żadnych ciązowych objawów - zero mdłości, zero jakichś konkretnych silnych zachcianek, tylko bolące piersi i ostatnio pojawiło się częstsze chodzenie do toalety. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy i mam nadzieję że tu z Wami zostanę przez następne ok 29-30 tygodni
witaj mam tak samo jak Ty ufff nie jestem sama :-)