reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Kruszki, ja próbowałam ale nie mogę, mam jakieś natręctwo psychiczne, że nie mogę. Zaczynam czuć jakiś niepokój jak zaczynam to robić. Głupie to wiem, ale tak mam. Tak samo jak nie mogę nosić rękawiczek :-)

Kruszki, ja próbowałam ale nie mogę, mam jakieś natręctwo psychiczne, że nie mogę. Zaczynam czuć jakiś niepokój jak zaczynam to robić. Głupie to wiem, ale tak mam. Tak samo jak nie mogę nosić rękawiczek :-)

ja nie cwicze dlugo, max. dziennie rano i wieczorem tak po 10razy, na razie tez mam blokade psychiczna, jakos to takie dziwne troszke dla mnie, ale pomyslalam, ze nie chce potem byc tam jak flaczek, i szersza niz jestem teraz :/ wiec bede sie starala stopniowo coraz dluzej cwiczyc :)

Przyzwyczaicie się a warto :) ja to nie schylam się ale kilka razy dziennie jak mi się przypomni zrobię serię. Jak siedzę przy kompie, patrzę na film w samochodzie właśnie no i w ubikacji, Staram się raz, dwa zatrzymac strumień moczu (matko znów temat sobie znalazłyście :-D i ciągniecie za język) acha i jeszcze jedna zaleta ćwiczeń jak się ćwiczy to nie ma problemu potem z nietrzymaniem moczu.

witajcie :) ja właśnie wróciłam z wielce wyczerpującego spaceru z Natalią i psami... przynajmniej coś potrenuję jak pcham wózek przez śnieg... ale jestem wykończona :p jakoś tak zimno strasznie, no i na czas jak nas nie było to pootwierałam wszystkie okna i teraz się mrozimy :p

obiad bym ugotowała ale nie mam pomysłu co by tu zrobić z tego co mam w domu... nie mam żadnego mięsa, nie mam ziemniaków, tylko ryż, makaron, marchewki, jajka, pomidory w puszce, przecier, puszkę groszku... i z 10 parówek :p jakieś pomysły? :D do sklepu mi się nie chce iść...

reklama
hmm no myślałam o czymś takim - ale taki kociołek to się zrobi z makaronu? takie danie jednogarnkowe? niestety nie mam cebulki :( ale mam ochotę na coś z tych pomidorów, podsmażę je z parówkami, do tego makaron i tyle :p

Do góry