reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Malinka, a może bardziej nie wierzysz w swoje możliwości niż faktycznie brak ich u Ciebie? Ja dopiero niedawno zrobiłam swój pierwszy w życiu tort i o dziwo wyszedł :). Mistrzem kuchni nigdy nie będę, ale dopóki moje dzieła będą jadalne to nie będę się poddawała :). Tak więc ja w piątek robię tort dla Tymka. Miałam też robić tort dla brata (bo też ma 4 lipca urodziny), ale znalazłam taki przepis: Ciasto czekoladowe - Przepis i strasznie mi się spodobał, więc brat dostanie czekoladowe :). A dla taty, który urodziny ma dzisiaj, jako że jest cukrzykiem, zrobię zawijańca ze szpinaku, serka i łososia :D. Aaaaa, a w ogóle chciałam napisać jeszcze, że dzisiaj dostałam informację od Rossmana o prezencie od programu Rossnę dla Tymka z okazji jego pierwszych urodzin :). Ponoć jakaś maskotka i karty edukacyjne :). Jeszcze nie widziałam, dopiero zamówiłam, ale miło :). Tak więc, szykujcie się mamy korzystające z programu Rossnę :).

reklama
Buziaki dla Tymusia!!
Niech ci człowieku mały życie przynosi same przygody
a ludzie których spotkasz będą ci przyjaciółmi!!

- Ci wikuś z ciotką katjuszką i tają życzą ;-)

Ostatnia edycja:
Tymuś, sto lat! Zdrówka, radochy z mamusi, tatusia, babć, dziadków i całego świata i całego mnóstwa uśmiechów zewsząd.

dzag
, mamusiu przeczytaj synusiowi i ucałuj baaaardzo mocno od forumowej ciotki i Maniusi:-)!

O matko, jak ten czas pędzi. Pamiętam jak dziś dzień, kiedy dzag urodziła i nijak mi rok nie wychodzi:szok:

U nas upał niemiłosierny. Pomimo tego dziarsko ruszyliśmy w teren. Popluskałyśmy się w fontannie, połaziłyśmy po placyku, bo trochę cienia się znalazło. Mam nadzieję, że nie przeholowałam z kąpielami słonecznymi...Niby już przyzwyczajona, ale u nas dzisiaj 30 st. w cieniu...

U nas tez upal. Zaliczylismy spacer przedpoludniowy a teraz w domu siedzimy. Tymek zaraz usnie to potem babcia z nim wyjdzie jak sie chlodniej zrobi. A ja lece niedlugo do pracy. A wieczorem uciekamy z powrotem na dzialke.

Dzag, sto lat dla Tymka!!! No i oczywiście rodzeństwa, co by mu się nie nudziło :-D

U nas też upał, no ale u rodziców w ogródku, to zupełnie inna jakość lata :-D

reklama
tymku dzielny, tymku drogi,
niech się wiedzie ci!
niechaj słodkie jak pierogi
będą twoje dni!
niech cię nóżki niosą wszędzie
gdzie ochotę masz
i choć mamy zawsze będziesz,
jesteś troszkę nasz :)

całuski rybie łuski
od tolki i weronki