reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Aia super że badania ok! Teraz już małe tak łatwo nie złapie jak do tej pory nie złapało!! Rany ale to leci! już 15 tydzień masz na suwaczku!

Eh macie rację lato idzie wypadało by się ogarnąć tu i tam, ale jak tu się rozebrać jak tyle na wadze przybyło:szok:
Ja już po egzaminie! czekam tylko na jego wyniki, oddaję jeszcze jedną pracę, robię wpisy i koniecccc! jeszcze tylko rok!

reklama
Aia, to kamień z serca! Super że będzie dobrze z dzidzią! A ja coś przegapiłam czy nie bo chyba ktoś na forum sugerował że Mania będzie mieć brata?
Pocieszę cię że z przedszkolami też takie cyrki jak ze żłobkami. Pseudo samotne matki to jakaś plaga.

Nie wiem jak u was ale u mnie już od jutra znowu chłodniej, nawet nie ma kiedy się obnażyć:-p

Ostatnia edycja:
ja lece depilatorem nogi i bikini i tak sie przyzwyczailam że mam minę jak przy zwykłej jednorazówce:) jedynie ppach nie jestem w stanie wytrzymać :)

Chciałam tyle napisać, ale jestem w tak wielkim szoku po przeczytaniu postów odnośnie depilacji, że napiszę jedno: szacun dla tych, co bikini tratują depilatorem! :D.

Aia, to kamień z serca! Super że będzie dobrze z dzidzią! A ja coś przegapiłam czy nie bo chyba ktoś na forum sugerował że Mania będzie mieć brata?
Pocieszę cię że z przedszkolami też takie cyrki jak ze żłobkami. Pseudo samotne matki to jakaś plaga.

O nie, jeszcze z przedszkolem nas czeka jazda?!:angry: No ładne kwiatki...Nerwy muszę przerobić na stal.
A co do płci Bąbla, tak, podobno ma być chłopak, podobno nie ma wątpliwości, oswajam się z myślą o małym siusiaku:tak:

Odnośnie bikini i depilatora. Kiedyś też miałam taki ambitny plan, ale wymiękłam po pierwszych włoskach:-D MASAKRA!

kochane ja za pierwszym razem nawet nie mialam odwagi sama ogarnać nóg, depilowała mi koleżanka a ja leżalam na łóżku z paskiem w zębach i wyłam cała spocona ale po 5-6 razie to chleb powszedni serio warto przetrzymać :)

depilatorem pachy i nogi, bikini kiedyś ale mi za bardzo włoski wrastały.

Aia, ja bym się musiała oswajać z myślą o przewijaniu dziewczynki bo nigdy tego nie robiłam:-p
To teraz myślicie nad imieniem?
Masz już widoczny jakiś brzuszek? W pracy wiedzą?

Aia, ja bym się musiała oswajać z myślą o przewijaniu dziewczynki bo nigdy tego nie robiłam:-p
To teraz myślicie nad imieniem?
Masz już widoczny jakiś brzuszek? W pracy wiedzą?

Hahahaha, też mi się tak dziwnie tego siusiaka w pieluszce widzi oczami wyobraźni, a u Ciebie po dwóch cipuszka to byłaby rewolucja:-D Imiona dla Bąbli mamy od grubo przed ciążami wybrane, pierwsza dziewczynka - Maria, chłopak - Mateusz:tak: Nie zawahamy się go nadać:-D!
W pracy tylko dyrekcja wie póki co, ale brzuszek już zaczyna być dobrze widoczny, więc to kwestia dni pewnie jak się zaczną szmery;-)

milionka jesteś mocarz, ja wiem, że człek się przyzwyczaja, ale co to, to nie, następnego podejścia nie będzie:-p

reklama
Do góry