Hahaha . Widzę, że nie tylko Tymek ma rąbnięta matkę, co już myśli kim będzie jej latorośl . My mamy z M postanowione - Tymek będzie piłkarzem Cracovii. Tam mają zarąbiste kontrakty a jak gwiazdy nie chcą to nie grają, a nawet jak grają, to za dużo się nie narobią i nie pokażą , a kasiura im taaaaaka płynie na konto . Więc będzie bogaty i się nie narobi . I rodziców na emeryturze podratuje . Chociaż przewiduję mu tez karierę dendrologa ze względu na jego przedziwne zamiłowanie do drzew, ewentualnie elektryka (no wiadomo, lampa tu, lampa tam, pstryk...). Co do roczku... kurcze. To przecież tradycyjnie wielkie święto, więc nie wyobrażam sobie siedzieć we trójkę w domu. Bardzo chcę, żeby Tymek był otoczony przez rodzinę. Mnie by było przykro, gdybym była dzieckiem i nikt by na moje urodziny nie przyszedł . Ma być rodzinka i już. W mojej rodzinie zawsze urodziny dziecka to wielkie święto.
reklama
weronkazzz
tulęTolę
kurcze, dzag, może mi to tolka za 15 lat wypomni?
no ewentualnie najblizsza rodzina moze wpadac
no ewentualnie najblizsza rodzina moze wpadac
Asia, no właśnie . Się nie narobią - no bo jak takie wyniki, to znaczy że patałachy - mam nadzieję, że tego mój M nie przeczyta . A kontrakty mają te ich niektóre zagraniczne gwiazdy takie że hoho. Stwierdzili, że jak drużyna nie jest w ekstraklasie, to oni nie grają. No i nie grają, a klub musi się wywiązywać z kontraktu . Fajnie, nie? . Weronka, wmówisz jej, że zaprosiłaś, tylko wszyscy się rozchorowali i nie przyszli .
M
milionka
Gość
dzag dawaj do nas z Szymkiem do Legii ich wciśniemy
Mart81
Fanka BB :)
E tam Legia czy Crakovia. Jakiś Bayern czy Barca, to jest dopiero kasa ;-)
U nas też urodziny w rodzinie to święto, babcie już na roczek wymyślają jaki torb będzie. Ale bez spędu znajomych. Rodzinnie.
U nas też urodziny w rodzinie to święto, babcie już na roczek wymyślają jaki torb będzie. Ale bez spędu znajomych. Rodzinnie.
LeRemi
Te "wrozby" u nas wlasnie tak jak u Irisson kladzie sie przed dzieciem te rzeczy i ono samo sobie przyszlosc wybiera, mama ma malo do gadania Remik tez kase wybral ale zaraz wrzucil do kieliszka, wiec jak nic przepije swoje bogactwo A ja takowe dla niego juz tez zaplanowalam tak jak Dzag pilkarz w tutejszej druzynie Zadne to extra klasy, ale kase maja taaaaaka. Wystarczy sie przejechac po dzielnicy, ktora sobie upatrzyli do mieszkania, moj ty swiecie jakie hacjendy i wozy na podjazdach, mozg sie lasuje. No jakby mi choc polowe takiej synus na emeryturke sprawil to bym sie nie obrazila Ale i tak sie nie doczekam skoro ma wszystko utopic w whisky
haha niezłe macie plany Dziewczyny
ja myślę, że młody mógłby odziedziczyć rodzinną firmę i po dziadku projektować mosty, ale na razie najbardziej lubi łyżki i garnki, a na hasło ugotuj zupę cały się trzęsie, także hunołs
LaRemi, padłam jak o whiskey przeczytałam
ja myślę, że młody mógłby odziedziczyć rodzinną firmę i po dziadku projektować mosty, ale na razie najbardziej lubi łyżki i garnki, a na hasło ugotuj zupę cały się trzęsie, także hunołs
LaRemi, padłam jak o whiskey przeczytałam
dzięki bejbi
no i gratulacje, możesz być dumna z syna, 39/40 to nie lada wyczyn!
dzag, mycie okien odkładam do początku lipca, więc na razie nie możesz zwalić na mnie tej pogody:-)
Fajnie z tym planowaniem przyszłości my na razie się śmiejemy że ze względu na gabaryty naszych dzieci starszaka zapisujemy na balet a młodego na sumo
no i gratulacje, możesz być dumna z syna, 39/40 to nie lada wyczyn!
dzag, mycie okien odkładam do początku lipca, więc na razie nie możesz zwalić na mnie tej pogody:-)
Fajnie z tym planowaniem przyszłości my na razie się śmiejemy że ze względu na gabaryty naszych dzieci starszaka zapisujemy na balet a młodego na sumo
reklama
bejbi
Heloł ja się szykuję na wyjście w miasto...z tej mojej peryferii bez dzieci wybędę w końcu, no czad jakiś. Na rocznicę ślubu, z M wybraliśmy coś z przed lat - szlajanie się po ulicach miasta z winkiem wytrawnym w ręku, spacer po parku, a potem wrócimy na pieche do domu i obejrzymy jakiś film, tyle, że już znajomi się wpraszają i M nie umiał odmówić, idą z nami na piwo do baru, oj trochę czuję zachwianie emocji, no ale się cieszę, że wyjście bez dzieci, trzymajcie kciuki, żeby ta nasza 13 rocznica ślubu wypaliła. Pozdrawiam