reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

dzag wszystkiego naj dla Tymka!
to musi być jakiś skok mega jak tyle dzieciaczków robi różne dziwne rzeczy.
mój chłopaczek z jedzeniem wydziwia 5 łyżeczek obiadku to już cud jest a w nocy cyc, cyc, cyc, cyc po kilka godzin ciągiem za smoczek robię a jak chce mu przemycić smoczka to wrzeszczy na cały blok co ja mu do buzi wkładam grrryyy oby szybko mu się odmieniło bo już mam serdecznie dosyć....
Gosha w ramach pocieszenia moja starsza taka cycowa była jak Twój Tymek tylko cyc cały czas, butelki do ust nie wzięła, mogła startować w konkursie na najdalej wypluty smoczek, walka o picie mm z butelki itd itp ale przełom nastąpił jak miała 1,5 roku bo stwierdziła, że czasu nie ma na leżenie przy cycku i poszła w świat ;-) niech już będzie ciepło bez chlapy yyyy

reklama
Dzag wszystkiego dobrego dla Tymka:-) jak ten czas leci..

Aia Gratuluje tutaj:-) a miałam półmaraton zaliczyć hihihi rozumiem ze za 2lata startujesz:-)

własnie zaliczyłam sikanie z Brunem na rękach bo nie dał się odłożyć nawet na moment bo wrzeszczał a Adas śpi to nie chciałam by za wczesnie się obudził...

dzag, sto lat dla tymka! czyli jakieś 1200 miesięcy jeszcze! :)

p.s. kolor polików wyrównany, oczko wygląda o wiele lepiej, trochę zaczerwienione w kąciku. pomógł stary babciny sposób - przemywanie herbatą.

Ostatnia edycja:
Dzag sto lat dla Tymka
Weronkazz i dobrze znaczy otarła we śnie

Asia nie używam już chusteczek. Tyłek i ręce myjemy mydłem pod kranem. Teraz przebieramy się na stojąco więc juz widzę jak bym była tym kupskiem wysmarowana przy probie wytarcia

karolina, a jakich wcześniej używałaś?

Słuchajcie dziś podałam inne mleko rano zamiast bebilonu ha, hippa ha i zrobiła zieloną kupę zanim ją zrobiła strasznie się wiła i płakała chyba ją brzuch bolał, to może być od zmiany mleka, co robić nie dawać już tego hippa?

no z tym oczkiem to już wczoraj się tam w kąciku zbierało to i owo. ale musiała zatrzeć jakoś wcześniej widocznie, będę czujnie obserwować tak czy siak.
pupę i ręce pod kranem? szacun!

Asia z lidla sensitive a co do kupy to hmm takie własnie uroki ... mogłabyś wrócić do beblionu ale może dalej nie być dobrze. Chyba lepiej nie skakać tylko się zdecydować. Olka też czasem robi zielone kupy jak dłużej w jelitach poleżą i się utlenią. Jak robi na świeżo to są normalne a na staro to zielone :-D być może to lekkie zatwardzenie. Dawaj jej dużo picia i porównaj ilość żelaza w składzie. Żelazo zabarwia na zielono. Wg mojej lekarki zielona kupa na mm jest ok.

Moja teściowa mówi, że może wirusówka i zbieg okoliczności ale wątpie. Mówię żeby podać jej probiotyki zobaczyć, sama nie wiem same przeboje mamy z tym hippem, a to kupa, a to wysypka chyba znów wydałam nie potrzebnie kasę i wrócimy do bebilonu.

jak jest żelazo po niemiecku, bo na hippie nie ma po polsku?

edit: to nie bylo zatwardzenie, ona robi kupy dwa razy dziennie regularnie. W ogóle nie śmierdziała ta kupa.

reklama
Do góry