reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Kurza stopa. Liczby podobne do moich, trafiona dwójka a trzy przesunięte o jedno oczko. A niech się wypchają :rolleyes2:.
Dwójka to 33% z szóstki. 33% z 30 baniek tez by mi starczyło :-D.

reklama
M kiedyś kupił czajnik w Kerfurze, strasznie był z niego dumny, bo więcej niż norma l , ale nie pamiętam, jak go przyniósł to nie pochwaliłam go za bardzo, no i sie szybko popsuł, jak się tego spodziewałam; potem wymyślił, że kupi taki drugi, bo zgubił paragon i na nowy odda do reklamacji, ale jak pojechał po nowy, to juz takiego modelu nie było; no szukała i szukał tego paroagonu, gdzie popadnie, w końcu stwierdził, że ma, pojechaliśmy...podeszliśmy do biura obsługi klienta, M mówi o co chodzi, wyciąga z plecaka czajnik, pani prosi o paragon, a on wyjmuje czujnik dymu na blat, mówiąc przy tym, o przepraszam przyniosłem paragon na czujnik dymu, ale on wtedy był 2 tyg. na nockach, więc i papier mógł mu się pomylić z plastikiem

doti myślałam o twoim pisaniu, Ty na prawdę masz dar, jak artysta przerysowujesz pewne fakty, robiąc to w sposób humorystyczny, posiadasz specyficzny sposób opisywana rzeczywistości, bo każdy ma swój wypracowany jeden, a Ty nie musisz go wypracowywać, już go masz, wykorzystaj to Kochana, bo warto! poprostu pisz o wszystkim, o tym co Cię otacza, jakaś powieść czy co, może już nawet coś zaczęłaś, ale nie masz odwagi na c.d.

całuski

Hehe, uwielbiam czytac wasze przepychanki o lotto:D
A ja dzis pierwszy raz ucieklam od mojego dziecia:( Takiego zawodzenia jeszcze nie bylo, od bladego switu, jak tz z nadgodzin wrocil wsiadlam w auto i wrocilam po 2h:o

MieMie mnie tez dzis dopadlo, ale juz 3 raz po ciazy. Jedyny plus to ze pms mi przeszedl:).

La Remi, dla mnie największym zaskoczeniem było to, że też nie było żadnych sygnałów przepowiadających (przesadnego rozdrażnienia, niczym nieuzasadnionego rzucania mięsem, bólów)... Oby tak już pozostało, bo dziś przypomniałam sobie, od czego tak długo odpoczywałam.

OK, czas spać, film się skończył i ja też :) Dobrej nocki Wam życzę :)

Bejbi ściągane z googla czy nie i tak przesłodkie wyznanie:) My też Cię kochamy:p

Summer masakra z tymi oplatami za parkowanie:/ jednak lepiej jak są parkomaty. Trzymam kciuki za poniedziałkową stereotypową blondi :p marzy mi się taki dzień jak Wasz:/ a mój mąż ciągle walczy ze szkołą więc czas który moglibysmy spędzić razem idzie na nadrabianie tego z czym dał ciała:/

LeRemi bidulka z tym skokiem:/ My na szczęście jedną taka noc mieliśmy teraz są pobudki na smoka i o 1 i 6 na jedzenie-to jeszcze do przezycia:p

mAtma ja jestem chyba do tyłu:/ co to za telefon tak Cię zdenerwował?? O rany jak dobrze, że te hamulce tak się skończyły:/

doti masakra:( jak tak czytam Twoje wpisy to mam ochote do Ciebie przyjechać i zająć się Twoimi dziećmi żebyś miała chwilę dla siebie ale troche mam za daleko:/

Mart rozumiem Twoją radość jak jeżdże do babciu to nie mam szans na net - oj jak ja wtedy więdnę :p

k8 oj nie wiem jak bym była wyspana to nieludzka pora:p

asia jesteś moim guru w kwestii ogarnięcia!!! a Lisa nie znosze!!! wrrrr

Irisson super taka odskocznia:) zmobilizuj mnie jakoś też chce chleb domowy!!!

Olga!!! jak dobrze że sama siedze bo zapatrzylam się tak na Twój wypiek że zapomniałam przełknąć ślinę i w cycki sobie naplułam:) uduszę się ze śmiechu :)

Dołączam się do przepychanek o lotto ale ja poproszę jedynie 3 miliony tyle zdobedę:)
Padam z gości nie dotarła 4 dzieci a i tak 5 obecnych mnie zabiła:p Padam na twarz:/

moje postanowienie na 40 dni postu to wstaać o 6, dziś 7.20, bo tak wstaje Zosia, tylko po popielcu mi się udało, a codziennie coraz gorzej, ale jestem trochę przeziębiona, więc muszę sobie wybaczyć
a Wy "raniutkie ptaszynki" "kto rano wstaje temu pan bóg daje",zagrajcie w totka :-); czy musicie chodzić cichaczem po domu, żeby reszty domowników nie pobudzić?

M się wkopał w Zolkę z rana, mógł ją nie wyciągać z kołyski, to by jeszcze się przekimała, a tak ją rozbudził na maxa, więc zostawiłam ich razem, a sama wstawiłam już rosół

miłej niedzieli

KArolina wygrałaś;-)
Bejbi mój znajomy trochę inaczej kończy t powiedzenie, ale nie będę cytować, bo brzydko i ja dzisiaj bliżej mamdotej końcówki;-)

reklama
ja do 8 :tak: odkąd Nina je w nocy butlę mamy jedną pobudkę, no i zaczyna cycka odrzucać, co mnie cieszy, pół roku karmienia moim zdaniem fajny rezultat :-) no i odstawianie od cyca widać u nas bezbolesne ;-)

zaraz śniadanie z tym chlebem, ciekawe jak smakuje na drugi dzień :-)

Do góry