U nas Lila też bez popołudniowej drzemki, więc przetrzymaliśmy ją prawie do 18:40, wykąpaliśmy i przy cycu usnęła. Ale też szykuję się na przebudzenie w międzyczasie, bo ona mało zjadła, tak była zmęczona. Dlatego zaraz lecę się kąpać o 20 film.
Olga, Ty to w ogóle się niczym nie przejmuj. Przy dwóch brzdącach to bym chyba siedziała i nie wiedziała w co ręce włożyć. To tylko dziś jakoś wyjątkowo dopadł mnie taki zapał do pracy, choć miałam sobie odpuścić "ciężkie roboty" w styczniu
Także niczym się nie martw, dostaniesz jeszcze kopa. Co dwie córki, to nie jedna a to zobowiązuje mamę do dawkowania sobie pracy
Weronka, moja się wygina ostatnio mocno w bujaczku. Odnoszę wrażenie, że już jej na nim siedzenie nie wystarcza, woli leżeć na podłodze i wariować
A przy tym piszczy, wrzeszczy, pokrzykuje
)) Chyba bardzo lubi swój głos. Nie wzdryga się co prawda, ale mnie ostatnio zachwycają jej pierwsze głośne chichy jak się ją obcałowywuje w policzki
Asia, Wasz dzień jest mega wypełniony różnymi Twoimi działaniami i pracą. Brawo za taką organizację
OK, lecę na kąpiel, bo nie zdążę na film