reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

jak ja juz tam pojade to niech mnie juz tam zostawia i podepna bo nie dam sobie młućki robic z głowy :p chce to juz miec za sobą :p i tulic na brzuchu moje dziecko.
kurde ... sex, mycie podłóg, podskoki, schody.. guzik prawda to niczego nie przyspiesza!!!

reklama
Błonka- powodzenia i o ile dasz radę bez stresu. Zrelaksuj się.

Czyli pilnuję się om... dziękuję Dziewczyny :-) ten termin bardziej mi się podoba! Ale póki co poza dziwnym napięciem w dole brzucha i wieczorem problemem z chodzeniem,bo coś mnie niziutko boli to nic się nie dzieje...

Błonka życzę Ci żeby do jutra się samo zaczęło ;-);-)
Mnie poprzednio mieli wywoływać w poniedziałek a w sobotę urodziłam (wcześniej miałam próbę wywołania w czwartek ale skończyło się tylko na niepotrzebnym bólu bo skurcze się pojawiły ale nic nie dawały i potem mi je wyciszali:baffled: a z 4-5 godzin to trwało)

Blonka- zgadzam sie z tym ze te wszytkie rzeczy jak sex, sprzatanie i inne nie dziala :D

Wczoraj pol miasta przeszlam z bolami co chwiile twardnial mi brzuch isc nie moglam i sie zatrzymywalam ale szlam dalej przed siebie z mysla moze sie uda. Tym bardziej ze bylam wczoraj u poloznej i powiedziala ze juz prawie cala glowka jest w kanale rodnym teraz tylko czekac. wiec mialam powera zeby sie zmeczyc i co? i nic! jednak to samo z siebie musi przyjsc niestety.

dzis sprzatania ciag dalszy tzn tylko taka kosmetyka domowa zostala bo nie mam za bardzo co sprzatac tak na powaznie;)
oraz znajoma wpadnie na kawe za godzinke wiec jakos kolejny dzien zleci :)

Niestety nie urodze w ladnej dacie 8.8.12 :(
jeszcze podoba mi sie 12.8.12 moze wtedy sie uda :p

Exotic hehe no ja tez juz nie mam czego sprzatac tak gruntownie, moze szafki ogarne jeszcze w kuchni przed wyjazdem :p no i odkurze podloge odkurzaczem bo myta byla 1000 razy... i poukladam rzeczy w pokoju... zeby emek nie zdazyl za bardzo nabrudzic :p

Blonka - Wlasnie zobaczylam u Ciebei w podpisie ze czekacie na Zosie, z doswiadczenia Zosie sa bardzo leniwe z przyjsciem na swiat moja znajoma 2 lata temu przenosila zosie 11 dni a druga tez z zosią w ciazy 8 dni :D cos te Zośki do siebie maja, ze tyle sie szykuja przed wyjsciem :D

o moze wlasnie odkurzacz mi pomoze, zawsze sie tak mecze po odkurzaniu!

Baby generalnie zwlekają z wyjściem, wiadomo trzeba się przygotować, paznokcie, fryzura, aura i tak już im zostaje.
Może to dobrze ja już jednego takiego zawsze do przodu mam :)

wlasnie.. ciekawe czy ma włoski.. hahahaha :) robie pomidorowa wlasnie :) a na kolacje zjem kanapke z nutella... potem moge pomarzyc :p
jeeejjjjku dopiero co 2 kreski mialysmy na testach a tu juz czas nagli...

reklama
Błonka, Marcia, kciuki zaciśnięte!

Milionka, wszystkiejgo najlepszego, pysznego kakao :) A i spoznione dla pamelci zyczenia! )

a wy babeczki sie juz tak nie meczcie, jak to niczego nie przyspiesza. odpoczywajcie ile wlezie i zbierajcie sily na porod i polog, zamiast biegac po miescie i podlogi szorowac! :-D

Do góry