reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
Asia cudna Ulka!
ja dzis w ramach zachcianek zjadlam sushi z: gotowana krewetka, kalmarem w tempurze i poledwica wolowa w tempurze ;) ale i tak najwieksza mialam ochote na tego surowego miecznika i lososia co go tomek wcinal... na szczescie mam zamiar trzymac sie tego co powiedziala polozna laktacyjna w szkole rodzenia, czyli ze surowizny wszelkie sa dozwolone w trakcie karmienia.... i mam nadzieje ze za jakies 6 tygodni te ryby do mnie przyplyna wreszcie! :tak:

Jezusiczku skończyłam właśnie 1,5 h sesje karmienia:tak:, M chodzi i oklepuje żeby się odbiło, trzeba się zbierać do wyrka bo za 3 h znów wstajemy:-( Jutro M jedzie po laktator, bo ja na tych dojach bym 3 wykarmiła, boję się zastoju. Kapusta działa kojące antybakteryjnie, dlatego przykłada się ją na zastoje w kanalikach.

Irisson, tak zrobiliśmy i prostu do kąpieli i co...spała podczas kąpania:-) w brzuchu też tak lubiła spać chyba po tatusiu:-)

weronkazz, co tam jeszcze ta Twoja położna mówiła o diecie, lody można?;-) bo moja co przychodzi to strasznie restrykcyjna:-)

MieMie, super domek, Wy to takie zupełnie nowe życie zaczynacie, dom, dziecko, pewnie i drzewo:-)
Byli moi rodzice, ale tylko przynieść nam obiad. Moja ciotka co ze Stanów przyleciała na przyjść ale na chwilę i bez syna, bo on ma dopiero 8 lat, a od dzieci podobno daleko z 2 tyg. Moi rodzice mieli zrobić 18 wielki grill u siebie celem okazania wnusi:-), ale położna i moja teściowa pediatra mówi, że duże skupiska ludzi to z m- c dzieckiem, a tam wiadomo każdy będzie chciał podejść, chociaż do gondolki zajrzeć, wiec najpewniej dopiero w jakiś ciepły weekend września.

K8 tak sobie właśnie myślałam kogo tu zastanę :-)

Ja nawet nie zasnęłam na minutę. Ciekawe co będzie dalej. O 8 muszę wstać.
Ja nie wiem czy my może nie możemy spać już przez to całe podniecenie porodem i pojawieniem się dziecka. Bo kładę się i tylko o tym rozmyślam.

Miemie bardzo ładny tarasik. Ech, zazdroszczę już tego fajnego etapu. Wrzuć zdjęcie całego domku z zewnątrz...:-)

Piję gorące mleko i jem kanapkę z nutellą. Mały się rozchulał. Może zasnę po takiej dawce endorfin pokarmowych ;-)

Ostatnia edycja:
Ja nie chcę się tłuc w kuchni, M już spi... koty też... one to potrafią 24h na dobę...

Mały szaleje, mnie męczy zgaga, chyba przesadziłam dzisiaj z ilością jedzenia...
Idę siku i położyć się, może sie uda...

pisalam posta ale wywalilo :/ od nowa wiec
MieMie zaje bista ta sciana kominowa, a odnosnie tarasu to czy nie bedzie jazdy figurowej jak kafle beda mokre?
spakowalam krotsza bluzke do basenu, M.zaproponowalam ze jak bedzie mi lepiej to moze w basenie powinnam rodzic, no w razie czego jestem przygotowana wiec :)
spac nie moge mimo ze mam w sypialni kolo 19stopni
Exotic Ty nie pekaj Kochana, zobaczysz moment bedziesz dzieciaczka tu na jednej rece to druga pisac smsa do mnie ;) nie boj sie
uaktualniam galerie codziennie,tylko jakby cos to info brakuje niektorych
caluje Was :*

Cześć kochane :),

asia a jednak fota Twojej małej podziałała inspirująco :).

Jadę na IP, koło 3 30 zaczęłam plamić (swoją drogą trochę mnie to niepokoi), skurcze mam ledwo wyczuwalne, ale regularne, co 10 min. Trzymajcie kciuki kochane!!!

:*

Aia trzymamy kciuki!
Ja od 4 znowu nie spie:-( maz chrapal znowu strasznie, koldre zabieral a ja sobie miejsca nie moglam znalezc:-(
Maly sie wierci a ja jak zwykle juz mam stresa przed usg.
Jak co rano boli mnie podbrzusze okresowo:-( i znowu wrocil ból pachwin. Czuje sie jak babulenka;-)

reklama
Do góry