Jezusiczku skończyłam właśnie 1,5 h sesje karmienia
, M chodzi i oklepuje żeby się odbiło, trzeba się zbierać do wyrka bo za 3 h znów wstajemy:-( Jutro M jedzie po laktator, bo ja na tych dojach bym 3 wykarmiła, boję się zastoju. Kapusta działa kojące antybakteryjnie, dlatego przykłada się ją na zastoje w kanalikach.
Irisson, tak zrobiliśmy i prostu do kąpieli i co...spała podczas kąpania:-) w brzuchu też tak lubiła spać chyba po tatusiu:-)
weronkazz, co tam jeszcze ta Twoja położna mówiła o diecie, lody można?;-) bo moja co przychodzi to strasznie restrykcyjna:-)
MieMie, super domek, Wy to takie zupełnie nowe życie zaczynacie, dom, dziecko, pewnie i drzewo:-)
Byli moi rodzice, ale tylko przynieść nam obiad. Moja ciotka co ze Stanów przyleciała na przyjść ale na chwilę i bez syna, bo on ma dopiero 8 lat, a od dzieci podobno daleko z 2 tyg. Moi rodzice mieli zrobić 18 wielki grill u siebie celem okazania wnusi:-), ale położna i moja teściowa pediatra mówi, że duże skupiska ludzi to z m- c dzieckiem, a tam wiadomo każdy będzie chciał podejść, chociaż do gondolki zajrzeć, wiec najpewniej dopiero w jakiś ciepły weekend września.