reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Asia cudna Ulka!
ja dzis w ramach zachcianek zjadlam sushi z: gotowana krewetka, kalmarem w tempurze i poledwica wolowa w tempurze ;) ale i tak najwieksza mialam ochote na tego surowego miecznika i lososia co go tomek wcinal... na szczescie mam zamiar trzymac sie tego co powiedziala polozna laktacyjna w szkole rodzenia, czyli ze surowizny wszelkie sa dozwolone w trakcie karmienia.... i mam nadzieje ze za jakies 6 tygodni te ryby do mnie przyplyna wreszcie! :tak:

Jezusiczku skończyłam właśnie 1,5 h sesje karmienia:tak:, M chodzi i oklepuje żeby się odbiło, trzeba się zbierać do wyrka bo za 3 h znów wstajemy:-( Jutro M jedzie po laktator, bo ja na tych dojach bym 3 wykarmiła, boję się zastoju. Kapusta działa kojące antybakteryjnie, dlatego przykłada się ją na zastoje w kanalikach.

Irisson, tak zrobiliśmy i prostu do kąpieli i co...spała podczas kąpania:-) w brzuchu też tak lubiła spać chyba po tatusiu:-)

weronkazz, co tam jeszcze ta Twoja położna mówiła o diecie, lody można?;-) bo moja co przychodzi to strasznie restrykcyjna:-)

MieMie, super domek, Wy to takie zupełnie nowe życie zaczynacie, dom, dziecko, pewnie i drzewo:-)
Byli moi rodzice, ale tylko przynieść nam obiad. Moja ciotka co ze Stanów przyleciała na przyjść ale na chwilę i bez syna, bo on ma dopiero 8 lat, a od dzieci podobno daleko z 2 tyg. Moi rodzice mieli zrobić 18 wielki grill u siebie celem okazania wnusi:-), ale położna i moja teściowa pediatra mówi, że duże skupiska ludzi to z m- c dzieckiem, a tam wiadomo każdy będzie chciał podejść, chociaż do gondolki zajrzeć, wiec najpewniej dopiero w jakiś ciepły weekend września.

K8 tak sobie właśnie myślałam kogo tu zastanę :-)

Ja nawet nie zasnęłam na minutę. Ciekawe co będzie dalej. O 8 muszę wstać.
Ja nie wiem czy my może nie możemy spać już przez to całe podniecenie porodem i pojawieniem się dziecka. Bo kładę się i tylko o tym rozmyślam.

Miemie bardzo ładny tarasik. Ech, zazdroszczę już tego fajnego etapu. Wrzuć zdjęcie całego domku z zewnątrz...:-)

Piję gorące mleko i jem kanapkę z nutellą. Mały się rozchulał. Może zasnę po takiej dawce endorfin pokarmowych ;-)

Ostatnia edycja:
Ja nie chcę się tłuc w kuchni, M już spi... koty też... one to potrafią 24h na dobę...

Mały szaleje, mnie męczy zgaga, chyba przesadziłam dzisiaj z ilością jedzenia...
Idę siku i położyć się, może sie uda...

pisalam posta ale wywalilo :/ od nowa wiec
MieMie zaje bista ta sciana kominowa, a odnosnie tarasu to czy nie bedzie jazdy figurowej jak kafle beda mokre?
spakowalam krotsza bluzke do basenu, M.zaproponowalam ze jak bedzie mi lepiej to moze w basenie powinnam rodzic, no w razie czego jestem przygotowana wiec :)
spac nie moge mimo ze mam w sypialni kolo 19stopni
Exotic Ty nie pekaj Kochana, zobaczysz moment bedziesz dzieciaczka tu na jednej rece to druga pisac smsa do mnie ;) nie boj sie
uaktualniam galerie codziennie,tylko jakby cos to info brakuje niektorych
caluje Was :*

Cześć kochane :),

asia a jednak fota Twojej małej podziałała inspirująco :).

Jadę na IP, koło 3 30 zaczęłam plamić (swoją drogą trochę mnie to niepokoi), skurcze mam ledwo wyczuwalne, ale regularne, co 10 min. Trzymajcie kciuki kochane!!!

:*

Aia trzymamy kciuki!
Ja od 4 znowu nie spie:-( maz chrapal znowu strasznie, koldre zabieral a ja sobie miejsca nie moglam znalezc:-(
Maly sie wierci a ja jak zwykle juz mam stresa przed usg.
Jak co rano boli mnie podbrzusze okresowo:-( i znowu wrocil ból pachwin. Czuje sie jak babulenka;-)

reklama
Do góry