reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Nina mnie kopie z całej siły w szyjkę, jednak cholera Mała chce girą wyjść na świat :-D już jej głowę czuję kolo pępka,a wcześniej czułam pod zebrami, więc niżej się chyba nie da, też wasze dzieci są aktywne teraz, czy leniwe raczej?

otworzyłam ostatnią stronę i pierwszy post jaki zobaczyłam to ten :-D

Asia gratulacje z powodu uwolnienia orki :-)

padłam ;)

Asia - super że Wam się wszystko fajnie układa :))

ja na razie nie myślę jak to będzie, z dwójką dzieci? ...na wątek opisów z porodów jeszcze nie odważyłam się wejść, są momenty że zaczynam znów być przerażona...

irisson - moja ma fazy takich aktywności :) dziś mi mało soku ze szklanki nie wylała jak wierzgnęła :p

ja watek z opisow z porodow zostawiam sobie na po porodzie... by sie nie stresowac... a przed ciaza jak sie staralam czytalam takie tematy namietnie..........

Specjalnie dla Irisson, może na nią podziała:-) Ula 2.jpg

Marta, orka była konkretna:-D

Irisson u mnie ostatnio bardzo dzidzius aktywny, wczoraj aż się popłakałam:szok:
ja coś ostatnio weny nie mam:dry: nogi mnie bolą i pachwiny, czasami mam wrażenie jakby mi się rozwarcie robilo ale na zewnątrz jest spoko:zawstydzona/y:
własnie spełniłam zachcianke zestaw z bic makiem i mcflurry z lionem i polewa czekoladową:-)
Jutro mam usg proszę o kciuki:-)

reklama
Hej dziewczynki. Ja nadal w dwupaku. Staralam sie jakos was podczytywac ale nie mialam mozliwosci pisac. Dzisiaj wrocilismy od tesciow i teraz caly tydzien juz bede w domku bo M. skonczyl pierwsza polowe urlopu. A synek uparty i jakos na swiat mu sie nie spieszy. Teraz bede codziennie w stresie ze M w pracy a ja moge zaczac rodzic. Nie mogl sie ten nasz syn wbic w wolne taty???? Jeszcze ma szanse dzisiaj w nocy, ale juz w cuda nie wierze.

Nie rozpisuje sie bo mi M. laptopa okupuje ale od jutra bede juz z Wami regularnie. Do porodu ;-)

Masakrycznie duszno dzisiaj. Ciesze sie ze w koncu jestesmy u siebie i wyspie sie na swoim wygodnym lozku, ale jednak u tesciow w domki bylo przyjemniej pod wzgledem temperaturowym niz u nas na 11 pietrze wierzowca. Spokojnej nocy Wam wszystkim zycze. Moze ktos sie dzisiaj rozpakuje?

Do góry