kruszki
Fanka BB :)
hejka dziewczyny, nie gadam z M. tez mnie wkurza, niby rozumie ze w ciazy jestem, jak cos do robienia to mowi zebym zostawila i usiadla itd. ale ku..wa kto to zrobi jak ja zostawie, gada jak potluczony naprawde :/ ja mam dosc juz tej sytuacji calej, zeby to mieszkanie dzis bylo sensowne i bratanica je wziela bo orla wywine, spokoj chce miec swiety i w moim domu na gaciach polazic albo i na golej du..pie
musze wstac zrobic w cos pisku bo potrzebuje do poloznej, mam u niej byc za godzine, potem prosto stamtad jedziemy ten dom ogladac
wczoraj bylismy auto kupic dla bratanicy, dzis jada po odbior wieczorem, fajny mercedes a klasa, bardzo taki wydaje mi sie singielkowy
nie wiem co na obiad zrobic
A TAK W OGOLE SKORO MAMY 1SIERPNIA TO GRATKI LASKI DLA TYCH ZAPAKOWANYCH JESZCZE I ROZPAKOWANYCH TEZ
glodna jestem, czas wstac cos ze soba zrobic
wroce pewno kolo polodnia, za 3-4h
ale cudownie ze mamy 100%rozpakowana sierpniowke i jeszcze mala Ulcia dziewczyneczka super !!
musze wstac zrobic w cos pisku bo potrzebuje do poloznej, mam u niej byc za godzine, potem prosto stamtad jedziemy ten dom ogladac
wczoraj bylismy auto kupic dla bratanicy, dzis jada po odbior wieczorem, fajny mercedes a klasa, bardzo taki wydaje mi sie singielkowy
nie wiem co na obiad zrobic
A TAK W OGOLE SKORO MAMY 1SIERPNIA TO GRATKI LASKI DLA TYCH ZAPAKOWANYCH JESZCZE I ROZPAKOWANYCH TEZ
glodna jestem, czas wstac cos ze soba zrobic
wroce pewno kolo polodnia, za 3-4h
ale cudownie ze mamy 100%rozpakowana sierpniowke i jeszcze mala Ulcia dziewczyneczka super !!