wrocilam wlasnie ze szpitala, podlaczyli do KTG, okazalo sie ze serduszko malej OK ale martwia mnie te slabsze jej ruchy wiec umowili mnie w szpit na jutro na USG. Sprawdza ilosc wod, rozmiar malej i przeplywy.
weekend mialam czadowy
przyjechali znajomi na 2 dni. Moj maz zabral swojego przyjaciela i jego syna na mecz. W sobote poslzismy zobaczyc przekazanie znicza Olimpijskiego, super zabawa no i wrazenia. Ciesze sie ze choc raz w zyciu moglam zobaczyc Znicz Olimp. Ba nawet go dotknelam
wepchnelam sie tam i mam tez z nim zdjecie
W sobote rano zaczely sie slynne wyprzedaze w NEXT.. ludzie ustawiali sie w kolejce od 4 rano
Niestety ja sie nie wybralam ale moja bratowa poszla o 7 rano i jeszcze troche fajnych rzeczy wyrwala. Za skromne 250£
ale za to toreb z 10 przytargala
)) no i jest tam tez cos dla Natusi ,nie moge sie doczekac tych wszystkich prezentow
)
Dzis kupilismy farbe do pokoiku Natki. Jutro bedziemy malowac. Zamowilam tez firme pioraca dywany. Dostalam rabat i za caly dom zaplacimy tylko £75. A jak juz dywany beda poprane to rozkladamy lozeczko i cala reszte!! Can't wait!
k8libby 100 lat! spoznione ale szczere!!!
LeRemi bylas na car boocie
? ja tez czasem jezdze,mozna tam niekiedy upolowac fajne rzeczy
Dzag fajnie ze juz w domku jestescie
dziekujemy za wyczerpujace informacje. Duzo zdrowka dla was
irisson ciekawe jak corcia po pobycie u dziadkow
z opowiesci wiem ze rodzicom ciezko pozniej dziecko poznac, dziadkowie maja tendencje do 'rozpuszczania' pociech
no i 100 lat z okaqzji urodzin!!!!
Agnieszka72 super sprawa ta baza, tylko klik klik i po klopocie,szczegolnie w pierwszym roku kiedy foteli montuje sie z dzieckiem na wozku. ja mam iso fix z maxi cosi (hmm jeszcze nie zamontowany
milionka tak to ja tez moge zbierac grzyby
))) piekne zbiory
Olga zazdroszcze spacerow w gorach..
marcia w takich chwilach kiedy szybko potrzebujesz odpowiedzi czy w moczu znajduje sie bialko najlepsze sa paski o ktorych pisalam chyba kilka mcy temu. Zanurzasz pasek w moczu,porownujesz z czytnikiem i masz odpowiedz czy w moczu znajduje sie : cukier,bialko itp itd..bez wychodzenia z domu i czekania
Summerbaby ale cudny pokoik! Mapa mnie z nog zwalila. Tez taka mam, z racji wyuczonego zawodu nauczyciela geografii kazda mapa wywoluje u mnie pozytywne emocje
good choice
u mnie pokoik dla Nataszy byl wczesniej pokoikiem do odsluchu muzyki i moim centrum biurowo makijazowym
kakakarolina weekend w gorach..marzenie scietej glowy dla mnie niestety. super masz!
emka te bole jak podczas okresu faktycznie wiaza sie z szyjka, podczas okresu szyjka delikatnie rozszerza sie aby oproznic z krwi,skrzepow.. wiec teraz moze to sugerowac rozwieranie i skracanie szyjki
doti,kruszki czyzby sie u was zaczynalo??