reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
wrocilam wlasnie ze szpitala, podlaczyli do KTG, okazalo sie ze serduszko malej OK ale martwia mnie te slabsze jej ruchy wiec umowili mnie w szpit na jutro na USG. Sprawdza ilosc wod, rozmiar malej i przeplywy.

weekend mialam czadowy :tak:przyjechali znajomi na 2 dni. Moj maz zabral swojego przyjaciela i jego syna na mecz. W sobote poslzismy zobaczyc przekazanie znicza Olimpijskiego, super zabawa no i wrazenia. Ciesze sie ze choc raz w zyciu moglam zobaczyc Znicz Olimp. Ba nawet go dotknelam ;) wepchnelam sie tam i mam tez z nim zdjecie ;)

W sobote rano zaczely sie slynne wyprzedaze w NEXT.. ludzie ustawiali sie w kolejce od 4 rano :szok:Niestety ja sie nie wybralam ale moja bratowa poszla o 7 rano i jeszcze troche fajnych rzeczy wyrwala. Za skromne 250£ ;) ale za to toreb z 10 przytargala :))) no i jest tam tez cos dla Natusi ,nie moge sie doczekac tych wszystkich prezentow ;))

Dzis kupilismy farbe do pokoiku Natki. Jutro bedziemy malowac. Zamowilam tez firme pioraca dywany. Dostalam rabat i za caly dom zaplacimy tylko £75. A jak juz dywany beda poprane to rozkladamy lozeczko i cala reszte!! Can't wait! :)

k8libby
100 lat! spoznione ale szczere!!! :)

LeRemi bylas na car boocie ;)? ja tez czasem jezdze,mozna tam niekiedy upolowac fajne rzeczy

Dzag fajnie ze juz w domku jestescie ;) dziekujemy za wyczerpujace informacje. Duzo zdrowka dla was

irisson ciekawe jak corcia po pobycie u dziadkow ;) z opowiesci wiem ze rodzicom ciezko pozniej dziecko poznac, dziadkowie maja tendencje do 'rozpuszczania' pociech :) no i 100 lat z okaqzji urodzin!!!!

Agnieszka72
super sprawa ta baza, tylko klik klik i po klopocie,szczegolnie w pierwszym roku kiedy foteli montuje sie z dzieckiem na wozku. ja mam iso fix z maxi cosi (hmm jeszcze nie zamontowany ;)

milionka tak to ja tez moge zbierac grzyby ;)))) piekne zbiory

Olga zazdroszcze spacerow w gorach..

marcia
w takich chwilach kiedy szybko potrzebujesz odpowiedzi czy w moczu znajduje sie bialko najlepsze sa paski o ktorych pisalam chyba kilka mcy temu. Zanurzasz pasek w moczu,porownujesz z czytnikiem i masz odpowiedz czy w moczu znajduje sie : cukier,bialko itp itd..bez wychodzenia z domu i czekania

Summerbaby ale cudny pokoik! Mapa mnie z nog zwalila. Tez taka mam, z racji wyuczonego zawodu nauczyciela geografii kazda mapa wywoluje u mnie pozytywne emocje;) good choice;) u mnie pokoik dla Nataszy byl wczesniej pokoikiem do odsluchu muzyki i moim centrum biurowo makijazowym ;)

kakakarolina
weekend w gorach..marzenie scietej glowy dla mnie niestety. super masz!

emka te bole jak podczas okresu faktycznie wiaza sie z szyjka, podczas okresu szyjka delikatnie rozszerza sie aby oproznic z krwi,skrzepow.. wiec teraz moze to sugerowac rozwieranie i skracanie szyjki ;)

doti,kruszki czyzby sie u was zaczynalo??

Irisson kochana, wszystkiego najlepszego, zdrowia dla Was wszystkich, codziennych radości, mnóstwa szczęśliwości, no i oczywiście sprawnego, bezpiecznego rozwiązania :)!

juditka Fajne są takie aktywne weekendy, też taki zaliczyłam. Jeden tylko mankament, że trzeba po nich odpoczywać ;).

a u mnie na liczniku 254strony a nie ponad 1000!! pisałam Wam kiedys jak zwiększyć ilosc postów na strone...

IRRISSON A KTÓRE TO URODZINCY CO?? WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !

dziewczyny juz mają czytaną baje przez tate i o 20.30 mamy zamiar zasiąść do filmu:-)​

reklama
sepme, irisson, ma tyle wiosen co ja, rocznik 85, czyli 27. Mam nadzieje, że mnie nie zabiję za to:-)

juditka, nie przejmuje się mniejsza ruchliwość na tym etapie to norma, po pierwsze jest już mało miejsca i mniej wód, bardziej czuć wypychanie. Po drugie dziecko przesypia nawet do 20 h dziennie, celem zebrania sił przed porodem. Ja na pierwszym ktg miałam 40 ruchów w 20 minut, a na kolejnym już jedynie 12 i mój gin uważa, że to normalne na usg też ok więc się nie martwię. Raz dziennie liczę ruchy i jest 10 bardzo szybko w kilkanaście minut.

Do góry