reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
witajcie

k8 - wieczorne uściski urodzinowe!! :-)

Dzag - fajnie, że już w domku jesteście, wszystko powoli się poukłada, jeszcze kilka dni i brzuch przestanie boleć a Tymusia przystawiaj w nocy choć na chwilkę do obu piersi, żebyś nie dostała zastoju!

ja kupiłam dzić kilogram czekoladowych cukierków, chyba mnie pogięło, od przyszłego tygodnia muszę przejść przed cesarką na jakąś dietę, przecież nie zeżrę tego sama w kilka dni bo dostanę meeeega zatwardzenia!! :szok:

Coś tam wypatrzyłam z ciuszków, no i jeszcze rozglądam się za bazą EasyFix do samochodu do zamontowania fotelika Maxi Cosi. Nowa kosztuje ponad 500 zł a w zwykłym sklepie to nawet 700. To poszukam używanej chyba.

ja też ciągle poszukuje bazy do maxi cosi do auta ale ja szukam easy base bo nie mam w aucie tych sofixów...nie chce wydać wiecej niż 300zł

caly dzień ciągle mnie bierze uciska sciska wali po krzyżu i podbrzusze rozrywa.... podejrzewam że potrwa to tydzien i się rozsypie!

padam - na koniec dnia mąż mnie zaciągnął mnie na grzyby - to jego wielka miłość i o dziwo nawet dalam radę trochę połazić a jak miło było wskazywać palcem a on lecial i zbierał - tak to ja mogę zbierać grzyby
:-) 178360_260360927406026_1391267179_o.jpg

idę robić budyń:-)

ja to się dziś nie zbiorę żeby cokolwiek napisać...

przede wszystkim 100 lat k8libby!!! :))

byliśmy w górach na małym spacerze i jestem taka zmęczona... dopiero się wzięłam do ogarniania bałaganu, jeszcze pranie wstawiam... ciekawe czy jutro znów będę cały dzień leżeć... czas strasznie ucieka, jakbym teraz odpukać urodziła to by była tragedia, mam taki bajzel z wypranym praniem... o brudnych oknach nie wspominając... ale co tam...
błagam o jakąś energię z kosmosu, ale taką na dłuższą metę, nie na kilka godzin bo to za mało...
jutro będzie lepiej, prawda? mam w sobie coś ze Scarlet z przeminęło z wiatrem :p

Olga, każda prawdziwa kobieta ma coś ze Scarlet:-) Ja choruję więc mam wymówkę żeby do nauki nie zasiąść, ale już nie ma żartów, 4 września 2 kolokwia do tego czasu muszę opracować jeszcze parę zagadnień pisemnie...ja też proszę o energię i żeby mnie jutro rano już nie bolało gardło.

Wiolcia te monitory oddechu są dobre jak masz faktycznie mocno chore dziecko, z bezdechami, przy zdrowym dziecku wydaje mi się to zbytecznym straszaczem, jak będziesz mieć dziecko w pokoju, to i tak będziesz słyszeć czy oddycha :tak:

HEj dziewczynki. U mnie weekend minal szybko- rodzina się do mamy zjechała wczoraj grill dzis byli u mnie na kawie obejrzeć mieszkanie,i jakoś minął dzień. Mój synek dziś pojechał do dziadków na tydzień ehh dziś ryczał razem ze mną i mówił że będzie tesknił juz mi bez niego źle:-( ale chociaz odpoczne troszke i poleże.

Milonka jak ja bym zjadła sos z takich grzybków,polędwiczki do tego i kluski śląskie o boziuu!! Jutro pójde na rynek może ktoś będzie miał kurki na sprzedaż i zrobie ;-)
Olga, asia Wysyłam energię bo ja jej mam za dużo:-)

Rozkładam zaraz łózko i czekam az Mój wróci z psem i będe się domagać masażu pleców i stóp, przyjemnośc mi się należy:-)

Spokojnej nocy kochane:))

Hej dziewczyny;-) przepraszam odrazu, że nie byłam na spotkaniu w warszawie ale strasznie się przeziębiłam:no: nadal mam straszny kaszel a mała to chyba mi pępkiem wyskoczy :sorry2: Sto lat k8libby;-)mam tak samo czuje że przenoszę bo żadnych oznak skurczy nic zupełnie nawet kręgosłup nie boli:tak:

reklama
Nataszka to my obie na ten tydzień bezdzietne jesteśmy :-D ja pierwszy raz wysłałam Laurkę na tyle i to do teściów, ehh jakbyście widziały moją minę..

Do góry