reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Aguś, ja ci kobieto współczuje tych ciągłych decyzji, ale jak trzeba to trzeba, wiesz o tym. Ale ja sie martwię że ty w alkoholizm wpadniesz jak tak dalej pójdzie. Ale nic, zaraz sobie naleje likierku i pomyśle o tobie.
Zjadłam tabletkę uspakajajacą, ale troche alkoholu tez dobre na stresa.
.

Dzizas , Miranda...spokojnie:) Nie ma szans, za dużo po drodze turnusów i szpitali:)

Dominiczka, trzymam kciuki za Ciebie.
Napisz kilka słów, kiedy u Ciebie pierwszy raz stwierdzono kamienie, bo ja sobie w ciąży z Franiem wyhodowałam i chciałabym wiedziec jakie są widoki..

reklama
tez witam:-)
u nas też mrozik ale po sniadaniu wyjdę z maluchamy choc na spacer wkoło bloku! idziemy jak zółwie ale idziemy, najgorzej z zejsciem po schodach trzymam ich oboje na rękach i czuje się jak Pudzian!!
Pije kawe ale i tak ledwo na oczy widzę Aluta od 3.00 do 5.30 zrobiła sobie przerwe w spaniu wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Efe ładni Ci Gabi waży!! moja Alutka nadal 9.700 wazy

a moja przed ostatnią chorobą ważyła 9500 g ,ale deczko schudła
ale teraz znów niejadek,wiec niewiem kiedy nadrobi
my tez chyba na spacerek mały wyjdziemy,póki dziewczynki w szkole i zakupy trzeba zrobić bo jutro zamknięte sklepy będą
kawkę dopijam,ale i tak spać mi sie jakoś chce

No własnie Piwonia wczoraj się też o to pytałam.. Też się martwię o Andariel..
Witam! Zimni mi dzis niemiłosiernie.. Nie wiem czemu.. Do 8 siedziałam w firmie w kurtce a teraz siedze dalej w szaliku.. Brrr..
Moj tato ma wolne od wczoraj i moja mama jest zazdrosna hihihi :-) bo dziadek nic jej przy Zosi nie da zrobic :-) jedynie pieluche mama zmienia i daje Małej jesc a reszte dziadzius :-)
Dzis nocuję u parentsow więc mam nadzieję że się wyspię :-) rano Zosię za drzwi pokoju wystawię i pojdę dalej w kimę hihi :-) a dziadek przejmie Słoneczko :-) jestem tak strasznie zmęczona.. Tego baaardzo nie lubie w ciąży....
Cmoki i miłego i trzymajcie plizzzz kciuki ;-)

HEJ
Dziewczyny ale macie chucherka.... moja to przy waszysch córach jak mega grubasek:-)
Aga ja prawdopodobnie wyhodowałam sobie kamienie w ciazy właśnie. A jeśli nie to nie wiem kiedy....jak byłam u rodzinnego to powiedział, ze nie ma co trzymac bo moze sie zrobic zapalenie woreczka i wtedy bedzie problem, a poza tym jak się latami trzyma kamienie to można sie nowotworu nabawic...
Chirurg mi powiedział, że jak chce miec spokojną 2-ga ciążę bez komplikacji to mam woreczek wyciac i już. Bo przy takiej iosci kamieni to jak dziecko zacznie sie ruszac to na bank poruszy i beda ataki a w ciąży sie tego nie operuje...

wczoraj bylismy na sankach i zjezdzalismy z górki a później ja z Zoska zbiegalyśmy, ale miała frajde, piszczała jak tylko:-)
mieliśmy iść dziś z kamerą ale Ł. był na dworzu i mówi, że zimno jest strasznie wiec nie wiem czy pójdziemy..
Na bank dziś na 17.45 na usg bioderek lecimy.

Witam,do niczego sie nie odniose,bo nie mam jak....:-(
mam od wczoraj wyjca w domu(tzn.Karoline),no mowie wam placze caly czas,nic nie moge zrobic,bo wyje i wyje...:szok:
temperatury nie ma,ucho dotykam i tez nic...juz nie wiem sama , zwalam ze to zeby,bo kly ma strasznie spuchniete i to wszystkie 4...pcha do buzi co sie da,a najlepiej smakuja palce,albo szczoteczka do zebow-wtedy sie troche uspokaja....:eek:
Jutro ide do lekarza,niech ja oslucha,opuka dla swietego spokoju,bo zwariuje tak na dluzsza mete:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A...bylam dzis u neurologa,na comiesiecznej wizycie,no i po drodze zajechalam do swojej rodzinnej(bo od wczoraj chrypie i w przelyku mnie piecze)...no i dostalam antybiotyk i skierowanie do Poradni Leczenia nadcisnienia...bo z cisnieniem znow skoki mam...wrrrrrrrr....a biore tabletki.....matko jak sie wali,to zawsze wszystko....
Dobra koncze,bo wyjec juz zaczyna na nowo koncert(chyba kupie jutro zatyczki do uszu w aptece)
Anet Viburcol polecę i jak tak ją boli to nie męcz jej i daj jej Nurofen czy coś. I ucałuj od cioci:-D

tez witam:-)
u nas też mrozik ale po sniadaniu wyjdę z maluchamy choc na spacer wkoło bloku! idziemy jak zółwie ale idziemy, najgorzej z zejsciem po schodach trzymam ich oboje na rękach i czuje się jak Pudzian!!
Pije kawe ale i tak ledwo na oczy widzę Aluta od 3.00 do 5.30 zrobiła sobie przerwe w spaniu wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Efe ładni Ci Gabi waży!! moja Alutka nadal 9.700 wazy

Sempe ja myślę że ona te 11kg to ma już jakieś 3 miesiące. Jak ją stawiałam na taką domową wagę (starego typu) to mi ciągle tak 11kg pokazywała.

W ogóle to witam z opóźnieniem

mój dziś sobie wolne zrobił więc dopchałam się do kompa dopiero jak do mechanika z autem pojechał. Faceci...

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczęta:)

Andariel, wraca do domu. Wczoraj z nią sms'owałam. Wszystko jest z nimi ok:).

A ja sie dzis narobiłam. Wymyłam caaała lodówke,wszystkie koszyczki ,pudełeczka ktore tam trzymam,potem wysprzatałam cała chate jak na świeta normalnie. Natka od 30min kima na balkonie bo juz nie miałam siły z nią spacerować. Teraz wstawiłam obiadek. Juz się pichci,a ja wrescie mam czas wolny. Bossssko:) Uwielbiam ta satysfakcje po skończonej robocie. Teraz tylko chodze i podziwiam efekty swojej pracy:)

A poza tym to powiem wam,ze minęły mi wszystkie mdłości i w ogóle. Są potrawy któych nie jem bo mi źle pachnał,ale poza tym jest świetnie. Oby już tak zostało. W środe za tydzień do gina i zaraz usg genetyczne. Juz sie nie moge doczekać:)

Oki,teraz poczytam co tam naskrobałyście:)

cześć dziewczyny :-)
u nas powiedzmy ok, katar praktycznie przeszedł, to w nocy Majka znowu obudziła się z zawalonym nosem i kaszlem, na szczęście w dzień spokój :tak: ale żeby nie było kolorowo, to od wczoraj ropieją jej oczka, w jednym oku ma troszkę czerwone to białko i nie wiem od czego, może się uderzyła czymś...
a tak jakoś leci, wczoraj dowiedziałam się, że zmarła moja kierowniczka z pracy-53 lata miała...
co to się dzieje, same choróbska :no: ja chcę wiosnęęęęęęęęęęęęęęęęę :angry:
zdrówka i miłego ;-)

reklama
Miranda-jejjju...ale strasznie z tym trzesieniem...Nawet jak male to kurcze musi byc dziwne uczucie...

Aga- jetem przekonana,że wszystkie podejmowane decyzje wględem Frania są absolutnie konieczne i właściwe. Tu jest tyle osób życzących Wam wszystkiego co najlepsze,ze musi być dobrze. Jestes niesamowicie dzielną i mądrą mamusią. Jesteśmy z Wami:)

U nas Natka,też ostatnio marudziła całymi dniami,bardzo xle spałą w nocy,budziła sie z płaczem,ale ja jednak stawiam na zęby i bóle wzrostowe-to ponoc tez baardzo dokuczliwe i moze dawac takie objawy. Nic trzeba przetrwaći juz.

Do góry