reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

hejo:-)

Aga jak trzeba to trzeba operować, wiem, że się denerwujesz ale jestem pewna, że bedzie OK.
Miranda dobrze, że Wam sie nic nie stało.

Ja byłam rano na usg wiec kamienie w woreczku dalej mam(15mm) wiec niedługo ide do rodzinnego po skierowanie na zabieg:-(

reklama
hej laski:-D
ja na chwilke:-D:-D
urodzilam zarloczka i spiocha:-D:-D:-D
mala meczyla mnie trzy godziny wieczorem...o 11 zasnela i wstala o 5 pociagla 5 minut i kimono do 8:szok::szok::-D:-D:-D
zieciaki super reaguja na sibie nawzajem:-D:-D:-D
wczoraj odpadl nam kikut:-D:-D:-D

Agus trzymam kciuki za Franule:-D:-D:-D
pozdrawiam dziolszki i lece do obowiazkow:-D:-D:-D
zajrze wieczorkiem:-D:-D:-D

Miranda wazne ze juz po tym trzesieniu i nic wam sie nie stało,ale wiadomo strach zawsze pozostanie
mnie tez udało sie zobaczyc to zaćmienie,tylko potem oślepłam i plamki widziałam,rozpogodziło sie i było pięknie widać i gdyby nie mąz wcale bym nie wiedziała
Aga operacją krasnala sie nie martw bo to tylko i wyłącznie dla jego dobra,a napewno bedzie wszystko ok
Basia super,że malutka grzeczniutka i siostry dobrze,ze nie sa o nia zazdrosne oby tak dalej

Ostatnia edycja:
Hej!!
Miranda dobrze że nie było mocne i nic Wam nie jest!!
Aga będzie dobrze nie martw się!!No i apetyt ma Franiu super!!!
Chogata ja własnie wybrałam się do lekarza po to żeby mi coś przepisała bo w aptece nic nie chcieli nic sprzedać.
No i pani doktor dała skierowanie na badania i z wynikami mamy przyjść.
I tu dziewczyny do Was takie pytanie bo mam pobrac mocz Tomka z nocy ale szlak wie jak on mi rano nie nasika do tego woreczka bo się wczesniej wysiusia!To co ja zaniose?Moge mu ten woreczek na wieczór dać przed spaniem i w nocy go wyciągnac? Takie siuśki też moga być??

No ogólnie u nas oki Tomek nadal je jak ptaszek choc dziś zjadł więcej niż zwykle....
No i smai w domu jesteśmy mój pracuje do wieczora.Tylko mam problem jak ja jutro pojade na te badania tzn czym znowu kogoś prosić musze żeby nas zawiózł jak ja tego nie lubię:dry::dry:

Przepraszam że sie nie ustosunkuje, nie dam rady poczytać bo mi Jagoda nie daje, moze wieczorem,
Trzęsienie było słabe, w sumie to jakby ciężarówka przejechała pod oknem, ale że mieszkałam w Grecji to zawsze na myśl o trzęsieniu ziemi mam gęsią skórkę i zastanawiałam sie czy nie będzie następnego. Na szczęście o niczym takim nie mówia w wiadomościach, więc trochę sie uspokoiłam. Sama jestem z małą jeszcze kilka dni, więc dodatkowy stres. Dzięki za troskę tak czy inaczej.
A jednak mi dała poczytać.
Sempe fajny chłopczyk jeżeli mozesz pogodzić swój rytm dnia, no i że sam je i ładnie śpi. Dobry egzemplarz.
Malinka ja tam nie wiem, ale jak Jagodzie pobierałam siuśki bedąc w polsce to mi lekarz powiedział że woreczek trzeba zmienić jeżeli nie ma w nich siuśków chyba po 4 godzinach??? Bo się bakterie produkują. Ale może ktoś cos lepiej doradzi.
Swoją drogą to jednak postanowiłam Jagodzie nie zakładac na noc pieluchy. Zobaczymy jak nam pójdzie. Jedna noc do przodu.
Aguś, ja ci kobieto współczuje tych ciągłych decyzji, ale jak trzeba to trzeba, wiesz o tym. Ale ja sie martwię że ty w alkoholizm wpadniesz jak tak dalej pójdzie. Ale nic, zaraz sobie naleje likierku i pomyśle o tobie.
Zjadłam tabletkę uspakajajacą, ale troche alkoholu tez dobre na stresa.
Dominiczka to daj znać kiedy będzie zabieg, to będziemy trzymać tu kciuki.
I na tym kończe bo mnie za rękę ciągnie.

Ostatnia edycja:
/miało być/

Edit. Dobra wypuszczona:)
A ja zapomniałam co miałam napisać:(

Edit 2
O widzisz Miranda! Jak miło:) A myślałam że Gabi kurdupel hihi

Edit 3
Kurde kupę uwaliła w czystego pampka! No pochlastam się dziś!

Witam,do niczego sie nie odniose,bo nie mam jak....:-(
mam od wczoraj wyjca w domu(tzn.Karoline),no mowie wam placze caly czas,nic nie moge zrobic,bo wyje i wyje...:szok:
temperatury nie ma,ucho dotykam i tez nic...juz nie wiem sama , zwalam ze to zeby,bo kly ma strasznie spuchniete i to wszystkie 4...pcha do buzi co sie da,a najlepiej smakuja palce,albo szczoteczka do zebow-wtedy sie troche uspokaja....:eek:
Jutro ide do lekarza,niech ja oslucha,opuka dla swietego spokoju,bo zwariuje tak na dluzsza mete:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A...bylam dzis u neurologa,na comiesiecznej wizycie,no i po drodze zajechalam do swojej rodzinnej(bo od wczoraj chrypie i w przelyku mnie piecze)...no i dostalam antybiotyk i skierowanie do Poradni Leczenia nadcisnienia...bo z cisnieniem znow skoki mam...wrrrrrrrr....a biore tabletki.....matko jak sie wali,to zawsze wszystko....
Dobra koncze,bo wyjec juz zaczyna na nowo koncert(chyba kupie jutro zatyczki do uszu w aptece)

reklama
hej, jestem i ja...
właśnie skończyłam prasować.

Miranda - o mammamia! Na szczęście wszystko w porządku, nie martw się na zapas. Ważne, że z Wami dobrze.
Malinka - ja wyparzam nocnik i z rana sadzam jeszcze na śpiocha albo przy zmianie pampka przepłuczę rivanolem, czy octeniseptem ( no czymś do odkażania) i czekam z pojemnikiem. Ty masz łatwiej, bo Tomcio ma przedłużacz:p Dziewuszki niestety to tzw. dziurawce:p
Franiowa - nie martw się, wszytkie mamy są z Tobą i Cię wspierają. Franiowi może się tylko polepszyć. Ty to pewnie czujesz, ale jako matka masz też obawy. Wierzę, że każda podjęta przez Ciebie i lekarzy decyzja dotycząca jego zdrowia zaprowadzi Was do tego jedynego celu - zdrowego i szczęśliwego Frania a z nim całej rodzinki:)
Anet - na mojego wyjca działą tylko czop Viburcol i włączona suszarka. Żadko stosuję czopek, jedynie w extremie totalnej, ale suszarka jest na porządku dziennym:)

Do góry