reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

PIERWSZA!!!!!!:-):-D:-D:-D:tak::tak::-D
Witam Dziewczęta:laugh2:

Ja nie śpie od 4.50. Masakra jakaś!wiercilam się,wierciłam i ostatecznie postanowiłam,ze wstaję i chociaż coś pożytecznego zrobie. To wzięłam się za gotowanie :-). Zrobiłam owsianeczkę na sniadanko i liste co muszę na targu dziś kupić na obiadek,bo już sobie wybrałam menu tylko mięcha mi zabrakło,tak więc musze dylować na targ po cielecinkę. Wszystko oczywiście wg 5P. Mniam już bym pojadła normalnie.

A w nocy z niedzieli na poniedziałek miałam przedziwną przypadłosć. Zacznę od tego,ze cały dzień jakaś taka zmęczona byłam,niby poszłam na sport,ale jakoś czułam brak energii...byliśmy w ikea,no wszystko niby robiłam,ale tak bez werwy...jak juz położyłam Natke spać,sama zasiadłam przed tv i przerzucałam bezmyslnie kanały,bo oczywiscie nic w tym durnym pudle nie ma jak człowiek chce się zrelaksować...mniejsza o to. Koło 22 umyłam zęby i wróciłam dalej na kanape i czuje ,ze coś mnie kolana bolą a jeszcze bardziej łokieć. Myśle sobie pewnie na siłowni sie przetrenowałam. Jakaś sie nagle zaczęłam robić senna wiec wzięłąm Megi pod pachę i poszłam do sypialni. Lediwe położyłam sie do wyra a tu takie dreszcze mnie dopadły i ten łokieć napiernicza jak nie wiem( takie łamanie w kościach!). Dreszcze miałam jak cholera,szczeka cała mi latała,nie byłam w stanie wstać i sięgnąć po dodatkowy koc,który leżał na krzesle obok...Horror. W końcu jakoś wziełam go,ale nic to nie dało,telepie mną dalej. POleciałam do szafy i na koszule wciągnełam gruby dres,skarpety,J. dał mi paracetamol. Byłam pewna,ze jestem chora jak nic! A tu???budzę sie rano( w miedzy czasie w nocy zdjęłam ten dres bo już mi za gorąco było) i nic! Okaz zdrowia! i co?co to mogło być??? 12 godzinna choroba??
Ale się rozpisałam,jak nigdy!:-D

Andariel trzymam kciuki za dzisiejsze usg i ciesze się,ze wszystko ok po wczorajszej wizycie

Miłego dzionka Sierpnióweczki:)

reklama
Andariel powodzenia dzisiaj!! :-D ale Ninka się pewnie zdziwi bo z tego co pamiętam idze z Wami tak...?:-D
śniegu to w sumie ja tez sie doczekać nie mogę a to dlatego że NIENAWIDZĘ TAKIEJ POGODY JAK JEST TERAZ.....!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Natt ale miałaś dziwną chorobę.... ;-)
własnie się posprzeczałam z moim przez tel więc zapowiada się miły dzień..........:eek:

Dziewczyny,musze Wam jeszcze coś napisać. Wczoraj robiłam test i oczywiście wielka czerwona krecha!!!! Dziś zrobiłam i jest delikatniutka różowa druga kreska...az sie boje pomyśleć,żeby nie zapeszyć,ale musiałm Wam to napisać. Z Natką było dokłądnie tak samo,też była ledwo widoczna druga kreseczka. No to przecież 6 dni od ewentualnego zapłodnienia,wiec,moze i coś z tego będzie. Ale wiadomo tak przed @ to moze jeszcze się niestety nie utrzymać...Zwariuję! Ide dziś na bhcg,bo inaczej bedzie jak z Natką,ze zrobię 30 testów ciążowych.
Nie gratulujcie jeszcze tylko bo to za wcześnie,ale komu miałąm napisać,że coś się może dzieje jak nie Wam:)

natt kochana - niechże Cię uściskam:) oczywiście, że to TO:) ja też tak z Ninką mialam, najpierw blada, za 2 dni już mocna:) ale dobrze, posłucham Ciebie i wstrzymam się z radosnymi okrzykami jeszcze chwilkę:)

no, ochłonęłam:)
Ninka mi się przestawiła, nie dość, że chodzi spać po 21, to wstaje o 6:30:/ a już tak fajnie było z pobudkami o 8:) na dodatek coś mi dziś kaszle mocno - wczoraj jedynie pokasływała sporadycznie, tak że nawet nie byłam pewna czy to faktycznie kaszel czy może zachłyśnięcie się śliną, ale juz dziś nie mam wątpliwości:/ cholera jasna, dopiero co była przeziębiona przecież... boje się czy to nie jest nie zaleczone poprzednie przeziebienie! i kaszel jest niedobry, tj. suchy:( ech...
jak nie minie do weekendu to jak my sie spotkamy, natt.........? a tak bym chciała Cie uściskać...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ;-)

ratunku!!!!!!!!!!!!! Monika mnie dobija.... skąd to dziecko ma tyle powera??? własnie upycha klocki pod dywan... buja się na koniku NA STOJĄCO!!!! ale to że nóżki trzyma na siedełku to pikuś... ona chce stac na... oparciu!!!

wysiadam przy tej babie.... osiwieje jak nic... i jeszcze leków nie umiem jej wcisnac :-( pluje dalej niz widzi :-(

spadam.... zycze udanego i spokojnego dnia ;-)

edit: natt ;-) ;-) 3mam kciuki!!!

a Mnia wlasnie wyhaftowala leki ktore jej wcisnelam... kaszle nadal wiec bje sie ze sie to skonczy zastrzykami.....

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny:-D
Syla juz w domu i Oli jak nigdy wstala przed 9:-D:-D:-D
a jak sie cieszyla jak ja rano zobaczyla:-D:-D

u nas sloneczko wiec bede myc okna poki pogoda:-D:-D:-D
i od grudnia leze na doopie i nic nie robie:-D:-D:-D

Natt trzymam kciuki za pozytyw:-D:-D:-D
Reksio wspolczje klotni:sorry:
Rubi chocbys mojego owsika opisywala:-D:-D
Z lekami ten sam problem....ale dostala bardzo slodki syrop i pila bo inaczej tez by miala zastrzyki:-D:-D:-D
moze da sie jakos przekupic... trzymam kciuki:-D:-D:-D

witam
jakies słonko sie przebija wiec moze koło 11 uda sie na spacerek wyskoczyc
natt nie gratuluje jeszcze,ale trzymam kciuki zeby jednak były dwie kreseczki ja w pierwszej ciąży miałam 3 testy negatywne,a byłam w ciąży,w drugiej bylo tak jak piszesz i przy Ali teraz tez dwa negatywne a trzeci pokazał bladą kreseczkę,wiec moze moze......

cześć dziewczyny ;-)
ale nowina z rana, natt, trzymam kciuki za 2 krechy :tak: to by się wam trafiły 2 sierpniowe dzieciątka :rofl2:
aneta24183 przesyła pozdrowienia mamuśkom z BB :-)
my póki co w domku, zupka się gotuje, więc później pójdziemy na dwór, mimo iż zimno jest brrr
miłego dnia, pa :-D

basia ;-) Monika nie lubi słodkiego smaku... syropkiem prawoslazowym pluje na potege ale lubi clemastyne :szok:
a nawet jak jej cos podstepem wcisne to rzyga :-(

reklama
Hej dziewczyny!!Pisze tego posta już chyba z godzine:eek:
U nas dzień leniwca normalnie nie mam siły żeby pralkę włączyć...jakaś choroba chyba mnie bierze znawu mam gardło czerwone i ogólnie źle się czuje blllleeee
Ale dobrze że Tomek nic nie łapie i myśl że to dlatego że podaje mu tran:tak:
Natt czekamy więc!! rób test znowu albo do gina się udaj :-D:-D:-D
Iza pozdrów Anete i powiedz żeby do nas zaglądala!!
Iwonko jak fajnie że słonko macie u nas paskuda dziś!!
Rubi ale masz w domu akrobatke!!W przedszkolu też takie cuda robi!!??
Andariel super wieści i dziś też na pewno będę same dobre!!
Magda fajną zabawe dzieciaczkom sprawiłaś!!ja niestety nie moge sie jeszcze bawić z tomkiem masą solną bo on ją zjadał garściami:no:
Efe udanych zakupów i nie martw się Gabi pewnie nie zdaży zauważyć żeCię nie ma!!
I nie wiem co ja tam miałam jeszcze napisać bo latam do zupy żeby mi się nie przypaliła i jeszcze w piecu mi sie kopci na całą kuchnie a wczoraj szafki pomyłam i znowu będę musiała je szorować!!!!!!!!Bllllllleeeeeeeeeeee

Do góry