reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny:-D
ja tez z kawka:-D:-D:-D
wode nam zakrecili i nic nie napisali:dry:
dobrze ze mam zawsze do Olli odlana:dry:
ja dzis do kolezanki bo moj bedzie skladal szafke:-D
zas se poplotkuje:-D:-D:-D

ciekawe kiedy u nas ten snieg spadnie:szok::szok::szok:
bo z tego co pokazywali to Niemcy niezle zasypane:szok::szok::szok:

reklama
Witam....
Mam smutna wiadomosc,dzis w nocy zmarl moj tato,jednak serce nie wytrzymalo dluzej....jeszcze do tej pory nie moge sie pozbierac....
Niby to tylko moj ojczym,ale wychowywal mnie i siorke od malego....
Sorki ze do miczego sie nie odniose...
W piatek pogrzeb,a jutro mam jeszcze to slubowanie pierwszakow w szkole u Gosi....
OK,lece cos ugotowac.....trzymajcie sie Aneta.

witam i ja dopiero z kawusia bo dzisiaj jakaś nie rozgarnieta jestem
zimno na polku i zaczyna coś kropić
ja w piątek do lekarza z mała mam isć a ta mi dzisiaj cos noskiem furczy,a ja juz 3 wezwania na szcepienie dostałam,juz normalnie mam dość nie moge spokojnie nawet do przychodni dojść

Anet wyrazy współczucia[*]

miłego dnia wam zycze,lece cos ogarnąć,jak mi stonka da cos zrobić...

Anett - bardzo mi przykro :-( <tulimy> i ['] dla Taty

Rubi żem zmieniła avatara przez Ciebie, to zapytam czy może być? :-D

maggie ;-) no ba.... teraz Marcel pokazuje swoją prawdziwą twarz ;-) ino czemu ją ma między nóżkami??? :-D

Rubi kochana daj znac jak bedziesz wysylac paczke:-D:-D:-D
jakby nie bylo to tak daleko to bym sie sama po nia przykulala;-):-D:-D:-D
basia....zabij mnie...zapomniałam - wybacz sklerotyczce!!! jakoś się zaciełam na poszukiwaniach kartonu :-( jeszcze dziś pozrzędze mezowi zeby jakies pudła mi przywiozl ;-)

Monika ma nadal zmiany zapalne w skrzelach :-( antybiotyk dalej bierze :-( w piątek lecimy do kolejnej kontroli...

miłego dnia życze ;-)

wiecie co za doopki... teraz dopiero sie dowiedzialam ze do jutra nie bedzie wody://////
ani kasy nie mam zeby do sklepu zaleciec://///
normalnie tak dbaja o powiadominie ludzi ze szkoda gadac:/
na necie znalazlam info:/

Rubi zdrówka dla Monisi,niech jej w końcu przejdzie,bidulka mała
a ja szukam przepisu na jakieś szybkie ciasteczka bo chcem upiec na jutro na disko zeby było coś pochrupac do kawki
i powoli zdałoby sie wziąść za pierniczki bo juz tylko miesiąc do świąt

reklama
o, pierniczki świąteczne, mój M. zawsze piecze...mniam mniam, to już tak blisko; już czuje ten korzenny zapach w powietrzu...

anet - wyrazy współczucia; trzymaj się...

baśka - ileż mnie nerwów ten głosik kosztował - powariowali z tymi kodami:wściekła/y:chcą ludziom na siłę udowodnić, że są robotami czy jakie licho...

Efe - ale masz dzielną córeczkę! a kudłata potwora zwana piesą może za każdym razem zmieniać lokum jak jest tam Gabi czy to tylko wyjątkowo bylo?

maggie - awatar pierwsza klasa, od razu się człowiek uśmiecha!

basia ja też nie cierpię jak mi wyłącza wodę bez uprzedzenia; wtedy dopiero człowiek sie czuje jak troglodyta, bo ma do wyboru albo herbatę albo umycie się... u nas zazwyczaj uprzedzaja, ale też nie zawsze;

a wiecie, u nas juz kolęda dziś jest! głupio strasznie w tym Pruszkowie, zawsze przed świetami wypada; klimatu nie ma, choinki nie ma... ale ja i tak nie mam krzyżyka, więc nie przyjmuję - zresztą, chodza już o 16, to się nie wyrobię; i bez M. jakoś tak głupio;

Ninka dziś wstała o 5:30, ale ja przytrzymaliśmy w łożku i pospałyśmy do...9:30:szok: też bym sobie kawkę poranną z Wami strzeliła, bo to taki mój rytuał był, ale dalej mnie trzyma kawowstręt; nie pamiętam kiedy mi minął w 1 ciąży;

Do góry