reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

jestem nie pisze bo humoru nie mam a jeszcze jak mi zaczniecie wróżyć przenoszenie terminu to przy tej dołującej pogodzie będę znowu wyła!!:/

reklama
ja mialam w sobote bolesna przygode zwiazana z ciazowym zanikiem mozgu... musialam uzyc piekarnika na raty - wyciagnelam blaszke, zdjelam z niej paszteciki, powkladalam nastepne i.... drzwi piekarnika chwycilam przez sciereczke a goraca blaszke... gola reka :-(

Witam popoludniem....ja juz po obiadku....
Sempe gratuluje synowi.....
Ann,dziewczynki rzeczywiscie spore,no i niech rosna dalej.....
A co do rostargnienia to ja w poniedzialek nastawilam wode w czajniku...i poszlam zbierac truskawki.....wracam a z czajnika wegielek......:-D:-D:-D.....dymu w calym domu i wietrzenie bylo.....
A lodowke z mikrofalowka to czesto myle...hi,hi.....:-D:-D:-D

Dobra ja sie ulatniam na chwile.....dluzsza....
Milego dnie zycze....

Ostatnia edycja:
Starszy też jest w szoku i teraz trzymam kciuki by do piątku nie zmienił zdania i się nie przeniósł do technikum samochodowego gdzie 3/4 jego paczki się dostało. Dobrze ze 1 kolega tez tam się dostał więc może mu wystarczy.

J ado mojego żelazka wlewam zwykłą kranówkę:tak:

SEMPE super, że się dostał! A żeby zdania nie zmienił to mu powiedz (to pewnie mało pedagogiczne ale co tam), ze na wysportowanych kolesi to laski lecą ;-) a jak pójdzie do technikum to ile się będzie musiał paznokci ze smaru doszorować zanim bedzie chciał się do jakiejś "dobrać"!

Matko Boska tak poza tym... nasze dzieci bedą kiedys uprawiać sex :szok: Co ja wtedy zrobię :confused::baffled:;-)

Matko Boska tak poza tym... nasze dzieci bedą kiedys uprawiać sex :szok: Co ja wtedy zrobię :confused::baffled:;-)

hehe mju, dobry tekst, ale może jeszcze lepiej o tym nie myśleć :-D ja przynajmniej wolę narazie przeglądać śpioszki i nie wychylać się w przyszłość bo można się przerazić faktycznie ;-) :baffled::-p

nasmażyłam furę naleś ników, najadłam się jak bąk :-D idę poleżeć a potem biorę się za prasowanie :)

:biggrin2:dzien doberek:-D
witam sie
ja juz po szpitalu:tak:
no wiec ogolnie wszystko z dzidzia w porzadku:) PANI POMIERZYLA I MOWI ZE DUUUUZE DZIECKO BEDZIE:szok: dzis to jest 2,700 i podobno dlugie ale to akurat normalka u mnie bo dziewczyny zawsze mialy 60-61 cm:tak:glowa juz na dole....nastepna wizyta za 4 tyg w szpitalu i kolejne usg aby zobaczyc jak tam z wielkaoscia malenstwa:cool2:

NO I PRZEDE WSZYSTKIM WIEM KTO TO:tak:DZIEWCZYNKA:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::ba ffled::baffled:

reklama
Aga ale nawaiilas!!!! Dziewczynka!!!Gdzie ta twoja intuicja???????????:szok::szok:Ale coz najwazniejsze ze wszystko ok:tak::tak:Gratuluje mozesz zaczac kupowac rozowe ciuszki;-);-)
A maz zdal????????????

Do góry