reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
dobra dziewczynki ja sie pozegnam na dzis:)
sterte prasowania juz zrobilam naszego a jeszcze na podworku susza sie ciuszki malej bo dzis kupilam wiec tez je od razu poprasuje:)
milego wieczoru i do jutra:)

:biggrin2:dzien doberek:-D
witam sie
ja juz po szpitalu:tak:
no wiec ogolnie wszystko z dzidzia w porzadku:) PANI POMIERZYLA I MOWI ZE DUUUUZE DZIECKO BEDZIE:szok: dzis to jest 2,700 i podobno dlugie ale to akurat normalka u mnie bo dziewczyny zawsze mialy 60-61 cm:tak:glowa juz na dole....nastepna wizyta za 4 tyg w szpitalu i kolejne usg aby zobaczyc jak tam z wielkaoscia malenstwa:cool2:

NO I PRZEDE WSZYSTKIM WIEM KTO TO:tak:DZIEWCZYNKA:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::ba ffled::baffled:
Gratki grunt ,że wszystko w porządku i córcia zdrowa jest;-)
Ok ja uciekam bo będziemy z M pierogi lepić tzn. on zadeklarował się ,że postara się ulepić a ja będę tylko jego doradcą.Do jutra dziewczynki

Ostatnia edycja:
Chogata , ale ci dobrze ja dzis pyzy lepilam sama
Aga , gratuluje duzej i zdrowej corci,a ze corcia no trodno tak widac musialo byc....u mnie tez podobno 2 cora....ja juz sie tak nastawilam....:tak:

witam dziewczynki:-)
widze ze same dobre wiesci na forum dzis,
Sempe- super ze syn sie dostal:tak:
Ann- ciesze sie ze coreczki zdrowo rosna:tak:
Aga- najwazniejsze ze zdrowa corcia!!!:tak:
i Deli sie poprawia, wiec jest szansa ze ze mna tak strasznie nei bedzie jak myslalam;-)

a ja dzis sie z pracy zwolnilam i jestem w domu troche wczesniej, mam absolutnie dosc tego miejsca, juz fizycznie i psychicznie nie moge wytrzymac,
ja nie wiem jak do 20 lipca wytrzymam, Miranda wtedy rodzi a ja jeszcze w pracy bede? Chyba sobie zmienie date przejscia na macierzynski, chcilalam byc ambitna ale sie nie da ..

pogoda tu super fajna i nawet za goraco jest ALE
od piatku ma byc gorzej tak ze szykujcie sie dziewczyny ze w PL bedzie grzalo od piatku:-D;-)

Witaj Mewa.....jakbys zgadla z pogoda......wlasnie dzis w radiu slyszalam ze jeszcze 2 dni ma lac deszcz(szczegolnie na poludniu Polski) a potem upaly nam wroza....:-)

Dobra ja sie juz na dzis pozegnam.....milego wieczorku zycze.....
A jutro do pracy musze zajzec.....

Ostatnia edycja:
Mewa jest super :) goi się i już nie boli.
Uważaj na swoje i lecz za w czasu :)

Ja już dziś nawet siedziałam około 20 minut na pupie i jestem przeszczęśliwa, ale się oszczędzam bardzo by nie było nawrotu :)

Super wieści dziś... Gratuluje wszystkim

Dobranoc ja tez sie zegnam moze znajde cos w tv. Poleze odpoczne a na pocieszenie przynioslam sobie z ogrodu kg truskawek:-DJednak jakis plus posiadania ogrodka jest;-)

reklama
hej dziewczyny:-D
wszystko skonczone.... az mi lzej na sumieniu:-D:-D:-D
jak czytalam zaleglosci tak sie usmialam.... a ja myslalam ze tylko ja mam zanniki mozgu:-D:-D:-D:-D:-D
ale to juz nasz dodatek do ciazy:-D:-D:-D
ja dzis wypuscilam garnek z reki z wrzatkiem i sobie reke sparzylam:baffled:
wszystko mi dzis lecialo.... potem mnie obserwowali w kuchni:zawstydzona/y:

Do góry