reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam się popołudniowo!
Miałam iść tylko po schab ale oczywiście pół miasta zwiedziłam. Za to w lumpku dziś cuda dla mojej córci znalazłam. I zostawiłam 38zł:-(
Zrobiłabym zdjęcie ale już wrzuciłam do pralki i piorę z pościelą i rożkiem. Wczoraj nic mi się nie pofarbowało to liczę że dziś też mnie to ominie, bo do zielonej pościeli różowe ciuszki wrzuciłam;-)

W końcu mam spodnie dla mojego dziecka, bo jak patrzyłam co tu do torby wrzucić to same bodziaki i żadnych spodenek i żadnych śpioszków. Ale dziś nadrobiłam....uff...3 pary spodni nabyłam w trzech różnych rozmiarach.
Także już tylko apteka mi została...

Ewelinko później się pochwal;p
a mnie coś muliło i głowa bolała wypiłam kawę to teraz mi duszno i strasznie:(
zaraz lecę po młodego to jakiś spacerek zaliczę;p
może lepiej będzie ech...
a mi mój zrobił pomidorową więc mam obiadek z głowy.

Ostatnia edycja:
Ewelinko później się pochwal;p
a mnie coś muliło i głowa bolała wypiłam kawę to teraz mi duszno i strasznie:?(
Aneczko ależ jak tylko wyschnie i wyprasuje (z tym u mnie gorzej) to wam pokaże, bo takie małe coś a mordkę mam uśmiechniętą do teraz:-)
No i jeszcze mi mój dziś powiedział że na któryś dzień w weekend zabierze mnie do Olsztyna to już w ogóle tryskam optymizmem:-D
Tylko uważaj Ania bo wiatrzycho dziś straszne...
Ja dziś obiadku nie mam...i nie robię. Szkoda czasu w garach stać.

To idę cosik porobić bo mnie dziś nosi:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry