reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
No u mnie ziemnioki już się gotują, zupe to mam wczorajszą pomidorową więc luzik :))
I już jestem głodna jak wilk a niedawno jadłam, masakra jakaś :dry:
Mi też buzia sie nie zamyka coraz więcej jem a coraz mnie ruchu bo to i sił nie mam i wszelakie dolegliwosci dokuczają.Pewnie znów po miesiącu okaże się ,że 4 kg na +

u mnie pogoda pakudna a musiałam iść rachunki poopłacać :-( i jakaś senna dzisiaj jestem wiec pewnie za pranie dzdzi żeczy sie dzisiaj nie zabiore ehhh
Dopiero zauważyłam że Ania i Kasia są moderatorami:-) gratuluje, ale ze mnie ślepak hihih a długo?

A ja jeszcze dzisiaj nic w domu nie zrobilam... Cały czas tylko jem... A w domu bałagan... Zanim wroci moj chłopak to przydałoby się cos posprzatać i ugotować a wcale mi sie nie chce...

hihi ja dziś nic nie robię bo mój ma wolne;p
ale odgruzować się musiałam bo już nóżki były jak u sarenki;p
teraz spacerek i małe zakupki oby nie padało bo coś dziwnie jest na dworku:(

Własnie wróciłysmy ze szkoły, super uroczystość, moja odebrała świadectwo i dyplom WZOROWEGO UCZNIA :))):-D:-D:-D TAK SIE CIESZĘ, odrazu człowiek nabiera checi do zycia :-D:-D:-D

Mika moje gratulacje, masz zdolna corke super fajne uczucie co nie:-D:-DA zdolonosci to po mamusi czy po tatusiu??
u nas sie smoli bleeee bedzie padac:wściekła/y::wściekła/y:Bylam dzis w ogrodku i zbieralam truskawki co druga to zgnita wrrrr jak bedzie dalej tak padac to wszystkie zgnija.
Wlasnie obzarlam sie kalafiorem i sie ledwo kulam ale pycha byl:-D

Ja pochłonęłam zupę i ziemniaczków cały talerz z koperkiem i mlekiem zsiadłym i dalej coś bym zjadła :szok: nie wiem tylko gdzie to się zmieści

dzidziak mój dziś spokojny jakoś bardzo :baffled: idę się położyć i z nim pogadać może się odezwie leniwiec.

reklama
A to leniwiec Maggie:tak:Obudz go masz racje obudz go niech nie martwi mamusi:-D
A do mnie wlasnie przyjechalo 3kg czeresni a ja jestem obzarta buuuuuuuuuuuuuuuuu i nic nie zmieszcze:baffled:

Do góry