reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam dziewczynki:-)
Mój łobuziak dzisiaj w nocy nadrabiał zaległości po wczorajszej. Tak mnie kopał po żebrach, że aż się z bólu zwijałam i łzy ciekły. Mąż się wystraszył,że zaczynam rodzić tak postękiwałam.
Duszno coś u mnie dzisiaj, nie ma czym oddychać. Nic mi sie nie chce. Nawet obiadku jeszcze nie zrobiłam, a spagetti mi się chce;-)

reklama
witam popołudniowo,ja z zakończenia w domku byłam dopiero o 14 od 9.30
Moja córa tez wzorowa i do tego zgranęła jeszcze 4 nagrody za ośiagnięcia i za konkursy i kilka dyplomów za występy w szkolnym Zespole Lajkonik,aż sie biedna popłakala,ja w sumie tez
ale mam dość tego dnia i ciesze sie,że w końcu mam spokoju 2 miesiace,bo od wrzesnia bede miała dwie uczennice juz
u nas pogoda sie zepsuła i leje z przerwami małymi
teraz ide odpocząć,bo troszke nerwów kosztowała mnie akademia,jedno dziecko mnie deczko poobijało,potem sie zdenerwowałam,brzuch mi sie zaczął porządnie spinac,a kolezanki sie śmiały ,ze dzisiaj pielęgniarki nie ma i porodu nie odbieraja,wiec musiało mi przejść

Dzieki Kasiu, owszem duma mnie rozpiera, oby tak dalej :)
Gratulacje też dla Ciebie i Iwonki :tak::tak::tak:

U mnie też ciemno sie zrobiło i chyba bedzie padac, moje dziewczyny na dworze a ja zasypiam... ach ta pogoda :baffled:

Piwonia Mika, super że macie wzorowe dzieciaczki :)) a teraz dwa miesiące laby mają :))

Kasia mój leniwiec w końcu się odezwał, pogadałam pozaczepiałam i oddał kopniaka pełną parą aż zabolało :-D wredne małe no :-D
A czareśmi bym zjadła mniaaam, ja tylko banana po obiedzie wszamałam i na truskawki zaraz pójdę, tez u mnie nieładne w tym roku przez te deszcze :-(ale coś tam sie zawsze nazbiera

Potem paznokcie muszę doprowadzić do porządku bo od ziemniaków szkrobania i innych robótek mi zaszły paskudnie a dawno nic z nimi nie robiłam i wstyd pokazać ludziom takie łapska :-D

ech w ciąży to ja się na zakupy nie nadaję tak robiłam że mąż teraz poleciał po to co zapomnieliśmy:(
oczywiście się rozpadało brzydko:(
ale już ból głowy nie dziwi paskudnie duszno było:/
teraz obiadek zjem w końcu moja rybkę zapiekaną ze szpinakiem i serem z ziemniaczkami a na kolacje mam botwinkową zupkę mniam i sera sobie kupiłam jaki lubię ostry;p

ja sie tez na zakupy nie nadaje... niby kupuje co mam kupic ale mam inny problem...
z malym koszyczkiem w rece niewygodnie wiec biore duzy koszyk na kolkach i przy tasmie zonk bo wrzucic latwo a wyjac...:-):-):-) brzuchol za wielki a rece za krotkie - ostatnio mi jakas pani pomagala bo rady nie dawalam :-):-):-)

reklama
Do góry