reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
a mi od rana duszno strasznie przez co źle mi i nic mi się nie chce to chyba ta pogoda:wściekła/y: no nic może później lepiej będzie po spacerku:-) dziś mam na obiad rybkę ze szpinakiem zapiekaną i ziemniaczki:-)

Cześć dziewczynki :-p
o witam nowe sierpniówki :-p
U mnie dziś ukrop nieziemski, byłam w lumpku i kupiłam kilka rzeczy dla małego, może wrzucę fotki jak mi bateria się podładuje :) ale przy tym mało się nie ugotowałam, puff.

Od kilku dni przygotowywaliśmy z M. torbę do szpitala i inne takie bo niewiele mieliśmy, już praawie wszystko mam, teraz muszę tylko pranie zrobić i spakować się bo czas ucieka :dry:

Aneczka! ale mi smaka narobiłaś tą rybką i szpinakiem.... a smaki to ja mam teraz straszliwe, jem co chwilę bo co chwilę jestem głodna i ciągle mi mało, ciekawe ile mi przybędzie, w środę się zważę u gina... narazie nie będę :-D

a ja dla małej mam wszystko spakowane sobie jeszcze nie ale dziś już obowiązkowo się za to muszę zabrać mimo braku entuzjazmu:(
a ja zachcianek nie mam od jakiś 3 tygodni a i tak przytyłam 2 kg w ten czas:(

ja w trzy tyg przytylam 2,5 kilo... waze juz 73:-D
mnie napadlo na delicje:-D
od jakiegos tygodnia:-D
ja jeszcze iemniaki wrzuce i zrobie zasmazke i zupa gotowa:-D:-D:-D

ja jeszcze nie spakowana:zawstydzona/y:
musze dopieo pokupowac:sorry2:ale mowiac szczerze to mi sie nie spieszy:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie pochłonęłam wielki ostatni kawał ciacha z truskawkami :-p piekłam w środę na dużej tortownicy i już nie ma. Poza tym, arbuz, frytki, pączek, truskawki to już norma, draże, ciastka hity.... - to takie najczęściej występujące zachciewajki u mnie od ok. 2 tygodni :-D i pałaszuję, ważyć się nie ważę, ostatnio było 66 kg :-p
Wrzuciłam na tajnego fotkę, niby wiele nie urosłam a jednak ciężkam :-D no i rosnę nadal :-D

zaczelam zupe w malym garnku...a skonczylam na 7 litowym:-D
ja gotuje dla trzech osob a wychodzui jak dla wojska:-D:-D:-D
moj sie bedzie smial ze mnie:dry:

sliczny masz brzuszek i nie taki duzy:-D
a siostrzeniec kochany:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sliczny masz brzuszek i nie taki duzy:-D
a siostrzeniec kochany:-D
dzięki basia :-) brzuszek duży - nieduży, ale ciąży i ból kręgosłupa dokucza prawie cały czas :baffled: ale to chyba też przez tą moją skoliozę, ehh
a siostrzeniec słodziak, tylko wyjśc nie chciał i moja siostra się trochę namęczyła nim mu się zachciało na ten świat :-D mam nadzieję że mój szkrab nie będzie u za długo mieszkał bo się nie doczekam :-D

idę szkrobać ziemniaki bo już późno się robi, ja dziś do ziemniaków tylko skwarki i zsiadłe mleko, naszło mnie :)) a i roboty przynajmniej nie ma :-D

Do góry