reklama
basia1807
mama trzech skarbów
tesciu rozsiadl sie na balkonie i nie umie wziasc ziemniakow....
nudzi mi sie... nie wiem co ze soba zrobic
nudzi mi sie... nie wiem co ze soba zrobic
aneczka2425
Fanka BB :)
a mi od rana duszno strasznie przez co źle mi i nic mi się nie chce to chyba ta pogoda no nic może później lepiej będzie po spacerku:-) dziś mam na obiad rybkę ze szpinakiem zapiekaną i ziemniaczki:-)
maggie85
Mama M.
Cześć dziewczynki
o witam nowe sierpniówki
U mnie dziś ukrop nieziemski, byłam w lumpku i kupiłam kilka rzeczy dla małego, może wrzucę fotki jak mi bateria się podładuje ale przy tym mało się nie ugotowałam, puff.
Od kilku dni przygotowywaliśmy z M. torbę do szpitala i inne takie bo niewiele mieliśmy, już praawie wszystko mam, teraz muszę tylko pranie zrobić i spakować się bo czas ucieka
Aneczka! ale mi smaka narobiłaś tą rybką i szpinakiem.... a smaki to ja mam teraz straszliwe, jem co chwilę bo co chwilę jestem głodna i ciągle mi mało, ciekawe ile mi przybędzie, w środę się zważę u gina... narazie nie będę
o witam nowe sierpniówki
U mnie dziś ukrop nieziemski, byłam w lumpku i kupiłam kilka rzeczy dla małego, może wrzucę fotki jak mi bateria się podładuje ale przy tym mało się nie ugotowałam, puff.
Od kilku dni przygotowywaliśmy z M. torbę do szpitala i inne takie bo niewiele mieliśmy, już praawie wszystko mam, teraz muszę tylko pranie zrobić i spakować się bo czas ucieka
Aneczka! ale mi smaka narobiłaś tą rybką i szpinakiem.... a smaki to ja mam teraz straszliwe, jem co chwilę bo co chwilę jestem głodna i ciągle mi mało, ciekawe ile mi przybędzie, w środę się zważę u gina... narazie nie będę
aneczka2425
a ja dla małej mam wszystko spakowane sobie jeszcze nie ale dziś już obowiązkowo się za to muszę zabrać mimo braku entuzjazmu
a ja zachcianek nie mam od jakiś 3 tygodni a i tak przytyłam 2 kg w ten czas
a ja zachcianek nie mam od jakiś 3 tygodni a i tak przytyłam 2 kg w ten czas
basia1807
mama trzech skarbów
ja w trzy tyg przytylam 2,5 kilo... waze juz 73
mnie napadlo na delicje
od jakiegos tygodnia
ja jeszcze iemniaki wrzuce i zrobie zasmazke i zupa gotowa
ja jeszcze nie spakowana
musze dopieo pokupowacale mowiac szczerze to mi sie nie spieszy
mnie napadlo na delicje
od jakiegos tygodnia
ja jeszcze iemniaki wrzuce i zrobie zasmazke i zupa gotowa
ja jeszcze nie spakowana
musze dopieo pokupowacale mowiac szczerze to mi sie nie spieszy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
maggie85
Mama M.
Właśnie pochłonęłam wielki ostatni kawał ciacha z truskawkami piekłam w środę na dużej tortownicy i już nie ma. Poza tym, arbuz, frytki, pączek, truskawki to już norma, draże, ciastka hity.... - to takie najczęściej występujące zachciewajki u mnie od ok. 2 tygodni i pałaszuję, ważyć się nie ważę, ostatnio było 66 kg
Wrzuciłam na tajnego fotkę, niby wiele nie urosłam a jednak ciężkam no i rosnę nadal
Wrzuciłam na tajnego fotkę, niby wiele nie urosłam a jednak ciężkam no i rosnę nadal
basia1807
mama trzech skarbów
zaczelam zupe w malym garnku...a skonczylam na 7 litowym
ja gotuje dla trzech osob a wychodzui jak dla wojska
moj sie bedzie smial ze mnie
sliczny masz brzuszek i nie taki duzy
a siostrzeniec kochany
ja gotuje dla trzech osob a wychodzui jak dla wojska
moj sie bedzie smial ze mnie
sliczny masz brzuszek i nie taki duzy
a siostrzeniec kochany
Ostatnio edytowane przez moderatora:
patisia1218
Witam was znowu... Juz jestem... Ale sie pogoda zepsula... Zaczęło lać i burza jest...
reklama
maggie85
Mama M.
dzięki basia :-) brzuszek duży - nieduży, ale ciąży i ból kręgosłupa dokucza prawie cały czas ale to chyba też przez tą moją skoliozę, ehhsliczny masz brzuszek i nie taki duzy
a siostrzeniec kochany
a siostrzeniec słodziak, tylko wyjśc nie chciał i moja siostra się trochę namęczyła nim mu się zachciało na ten świat mam nadzieję że mój szkrab nie będzie u za długo mieszkał bo się nie doczekam
idę szkrobać ziemniaki bo już późno się robi, ja dziś do ziemniaków tylko skwarki i zsiadłe mleko, naszło mnie ) a i roboty przynajmniej nie ma
Podziel się: