reklama
basia1807 super przybornik, widać że masz talent do szycia, ja to mam 2 lewe ręce do tego:-(
Ja już obiadek też mam zrobiony, tak jak wcześniej pisałam są knedle z truskawkami, zostało mi tylko trochę prasowaania ale narazie sobie posiedzę, chociaz córcia coś dzisiaj nie daje, kopie mnie w żebra że hoho ;-), zobaczymy ile wytrzymam przy kompie
Ja już obiadek też mam zrobiony, tak jak wcześniej pisałam są knedle z truskawkami, zostało mi tylko trochę prasowaania ale narazie sobie posiedzę, chociaz córcia coś dzisiaj nie daje, kopie mnie w żebra że hoho ;-), zobaczymy ile wytrzymam przy kompie
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
A u mnie huśtawka pogodowa. Deszcz na zmianę ze słońcem. 
Obiadu dziś nie robiłam i teraz głodna jestem jakaś. Zjadłabym coś ale sama nie wiem co
Czyli ja dziś jestem taka sama jak pogoda...popieprzona.
Jedynie dziś trochę poprasowałam ale to wszystko. Niczym innym nie mogę się pochwalić niestety
.
To idę może na jakąś zapiekankę czy coś... bo raczej nic dziś nie upichce.

Obiadu dziś nie robiłam i teraz głodna jestem jakaś. Zjadłabym coś ale sama nie wiem co

Jedynie dziś trochę poprasowałam ale to wszystko. Niczym innym nie mogę się pochwalić niestety

To idę może na jakąś zapiekankę czy coś... bo raczej nic dziś nie upichce.
patisia1218
Fanka BB :)
Juz poprzatałam obiad ugotowałam i teraz siedze i już nie mam na nic ochoty... A na polu taka dziwna pogoda jakby zaraz miało lunąć deszczem mimo, że słońce świeci... Ach nic sie nie chce...
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Moja znajoma pisała smsa ,że ma 3 cm rozwarcia (poszła tylko na KTG) i kazali jej zostać w szpitalu bo pierwszy poród trwał 45 min. i teraz się boją ,żeby w drodze do domu nie urodziła ,bo ona jak zwykle żadnych skórczy nie czuje i bólu.A dziś zaczął jej się 37 tc:-)
Lece z tego wszystkiego jakiegoś omleta z truskawkami ,zaraz wracam:-)
Lece z tego wszystkiego jakiegoś omleta z truskawkami ,zaraz wracam:-)
patisia1218
Fanka BB :)
No nieżle... 
Chogata
Mama Aluni i Dominika
ja nie wiem ile miałam tego rozwarcia ale nie miałam lekkich bóli tylko od razu tak ,że aż chodzic nie mogłam a łzy same leciałyChogata ale to tak wlasciwie ciaza donoszona, a swoja droga ja przy 3cm sie juz z bolu zwijalam to zazdroszcze jej mimo wszystko![]()

reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Coś przez tą koleżankę dziwnie pobudzona jestem .Spać mi się odechciało całkiem;-)
Podziel się: