reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
u mnie pogoda paskudna słonko jak się pojawi to gorąco:dry: ale chmurzy się też a jak wracałam z miasta na szczęście byłam już w autobusie lunął deszcz i grad:wściekła/y::baffled:
na obiadek mam zupkę pomidorową zrobiona tylko na soku pomidorowym:tak: z makaronikiem:-) nie mam entuzjazmu żeby robić coś więcej no chyba że kanapki:-D:sorry2:

ale się najadłam:-D:-D:-D
widzę że tu pusto więc idę poleżeć trochę z książką:-)

Ostatnia edycja:
Oswiadczam wszem i wobec ze wlasnie wyczytalam ze nastepna lipcowka jest rozpakowana!!!:szok::szok::szok::szok:Matko kochana to juz u nas tez sie niedlugo zacznie:cool2::cool2::cool2:

Co do porodów bez bóli, opowieść prawdziwa:
Kobieta szła sobie ulicą jak nagle zaczęła rodzić, urodziła dziecko na pasach i zawinęła w spódnice co miała na sobie. Jedno szczęście, ze po 2 stronie był szpital, bo ludzie jak to zobaczyli to uciekli, a ona powiedziała, że więcej dzieci nie chce.
Nic nie czuła, zero.

reklama
Aneczka poszły się pakować do szpitala?

Ja byłam u znajomych na herbatce. Pobawiłam się z 3 miesięczną dzidzią i przyszłam z darami w postaci pasa Pani Tereski i osłonkami piersi Aventu.

A na kolację wszamałam całą paczkę pierogów ruskich z masełkiem i popiłam szklanką maślanki. Jakaś chora dziś jestem (trzeba mi było nie stawać na wagę, bo tylko się zlękłam, że tak masakrycznie przytyłam i od razu dostałam apetytu wilczego):wściekła/y: A powinno być odwrotnie, prawda?

Ostatnia edycja:
Do góry