reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

U ciebie Efe widac dziala to w odwrotna strone:-D:-D
Nudny dzis wieczor nawet w tv nic nie ma:baffled:Wczoraj sie spac wczesniej polozylam ale zasnac nie moglam:szok:Takze chyba za wczesnie nie ma co chodzic spac.

reklama
Ewelinka ja od ponad 2 tygodni apetytu wcale nie mam zbyt dużego:baffled: jem zdecydowanie mniej zresztą żołądek mam tak ściśnięty że by nawet nie weszło :baffled:a znowu 3 tyg i kolejne 2 kg na plus:wściekła/y: a o torbie nie mów ja się pakuję prawie 4 tygodnie i spakować nie mogę:wściekła/y::-D

Mnie ta pogoda jakoś rozwala i nerwy przed piątkiem. Jakoś mam wrażenie że szybko się rozpakuje i nie zdąze ze wszystkim przed porodem. :-(
Syndrom wicia gniazda mi się włącza?
Oki idę uwić gniazdko w łóżeczku. Miłych snów ciężarówki!

Ostatnia edycja:
Ja jutro na usg i boję się co mi lekarz powie, bo dzisiaj ruchy były dziwne, jakby prądem popiesciło. Wcześniej miałam czkawkę nad lewa pachwiną, a kopanie z prawej strony żeber, a teraz mam wrażenie,że Maluch leży poprzecznie.

majaam, trzymam kciuki, mam nadzieję, że wszystko dobrze.
dobranoc Aneczko

ja zresztą też już się pożegnam na dzisiaj, dobranoc dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry