reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Z tą muzyką to myślę tak jak Ania :-)
Małe słyszy od 20 tygodnia więc koniec z tv :-) będzie tylko BB i muzyka
A że ogólnie słucham prawie wszystkiego to coś wybierze i dla siebie :tak:

reklama
cześć dziewczynki!!!!!!

Piwonia - najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

Malinka - cieszę sie, że z dzidzią wszystko ok.

Jak czytałam Twoją relację z poczekalni o tych starych babach to mi sie przypomniała sytuacja z mojej pierwszej ciąży.
Miałam zrobić badania krwi (standardowe). Zasada w przychodni jest prosta i opisana przy laboratorium wytłuszczonym drukiem: Ciężarne na pobranie krwi wchodzą poza kolejnością!!!!
Komentarz moherowych babek był następujący: "Oooo!!! Specjalnie zaszła w ciążę, żeby bez kolejki na badania chodzić!!!!":szok:
Tydzień się śmiałam!!!!

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki!!!!!!

Piwonia - najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

Malinka - cieszę sie, że z dzidzią wszystko ok.

Jak czytałam Twoją relację z poczekalni o tych starych babach to mi sie przypomniała sytuacja z mojej pierwszej ciąży.
Miałam zrobić badania krwi (standardowe). Zasada w przychodni jest prosta i opisana przy laboratorium wytłuszczonym drukiem: Ciężarne na pobranie krwi wchodzą poza kolejnością!!!!
Komentarz moherowych babek był następujący: "Oooo!!! Specjalnie zaszła w ciążę, żeby bez kolejki na badania chodzić!!!!":szok:
Tydzień się śmiałam!!!!
hahahha dobre, można by to za dowcip wziąść :) co za baby noooo szkoda słów:-D

jak bylam w 12tygodniu na badaniu krwi kiepsko sie czulam słabo i te mdłości poprosiłam ,aby starsze panie mnie przepuściły w odpowiedzi usłyszałam "nie widać ,że jest pani w ciąży skąd mamy wiedzieć ,że pani nie kłamie?":crazy:

reklama
w sytuacji gdy bardzo zle sie czuje albo dzieje sie cos powaznego nie prosze sie o pozwolenie tylko oswiadczam moherom ze wchodze nastepna do gabinetu i po prostu czekam przy drzwiach az sie nadarzy okazja.
Tak szczerze to te babcie i tak nie maja nic lepszego do roboty w domu a wyjscie na badania to wydarzenie tygodnia jak nie miesiaca.

Do góry