reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

A mi pielęgniarki opowiadały, o dwóch babciach co sie pobiły o miejsce w kolejce do gabinetu. Jedna okładała drugą, jedna laską, druga kulą!!!!! Wyobrażacie sobie?? Cudowne ozdrowienie!! Energia, witalność! I chodzenie bez pomocy laski, czy kuli?

reklama
oj to trafiłaś na dobrą połozną :)

Nie trafiłam sama ja sobie wybrałam :tak::-D

A co do reakcji na ciężarne: to jak byłam w 7 mc z Anielka i bylismy z M w sklepie - to był lipiec - i stanełam do kasy pierwszeństwa i mówie facetowi, ze mam pierwszeństwo bo to specjalna kasa - to on do mnie : to w weekendy nie obowiązuje :szok::szok:
Myslałam, że M go zaraz strzeli, A facet był z córka i z żoną i ta córka - ciekawe co by jej się stało (o mnie) jakby se troche postała... no myślałam, ze ją dzwięknę. ale się opanowałam - szkoda nerwów.

A co do staruszek - to tez jakos w dużej ciazy byłam na poczcie i była koleja i jedynymi osobami, które zaproponowały mi pierwszeństwo to były ledwo zyjace staruszki a młode siksy nagle oslepły... głupio mi było przyjąć pomoc od tych staruszek - bo summa summarum to one chyba sie słabiej czuły w tym upale niz ja

Co do staruszek to mi się podobały zawsze akcje na dworcu. Stały takie o laskach ledwo, ledwo. Ale jak podjeżdżał autobus to takiej siły zawsze dostawały, że pierwsze przy drzwiach były. Zawsze miałam ubaw po pachy.

wkurza mnie jeszcze jak jedzie w autobusie staruszka z dzieckiem Ty jej ustepujesz miejsca a ona sadza dziecko a sama sttoi wrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

Piwonia_2 wszystkiego naj, naj, najlepszego:-D
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Nadźwigałam się jak głupia i teraz odpoczywam. Aż się wkurzyłam na siebie. Ale torcik nawet kupiłam malutki aby się mój choć trochę uśmiechnął dzisiaj. :-)

Piwonia_2 wszystkiego naj, naj, najlepszego:-D
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Nadźwigałam się jak głupia i teraz odpoczywam. Aż się wkurzyłam na siebie. Ale torcik nawet kupiłam malutki aby się mój choć trochę uśmiechnął dzisiaj. :-)
dziekuje ślicznie i dla twojego męzczynzy Wszystkiego Najlepszego

reklama
Piwonia sto lat sto lat i duzo zdrowka
Efe to ty dzis tez swietujesz mezus ma urodzinki :-)
Ja spedzam kolejny samotny tydzien zaraz ide po corke do przedszkola i w odwiedziny do babci i tak leci dzien za dniem

Do góry