reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Olejek można kupić w sklepie zielarskim.
Ta położna wczoraj mnie zbadała i "oglądała" powiedziała, ze ona nacina krocze może w 5% odbieranych porodów! Mnie przy Anieli nacięli rutynowo i do tego źle zszyli - szwy mi sie rozeszły po 2tyg byłam szyta ponownie! Też źle - generalnie mam niezłą blizne, która mi nie przeszkadza przy kochaniu ale, niestety powoduje, że mam jakby za mało skóry i bardzo łatwo o podraznienie i otarcie i to jest cholernie upierdliwe, dlatego powiedziała, żebym sobie wcierała ten olejek bo on uelastycznia, regeneruje itd. No i powiedziała, że zrobi wszytko żeby nie trzeba było nacinać.

Olejek można kupić w sklepie zielarskim.
Ta położna wczoraj mnie zbadała i "oglądała" powiedziała, ze ona nacina krocze może w 5% odbieranych porodów! Mnie przy Anieli nacięli rutynowo i do tego źle zszyli - szwy mi sie rozeszły po 2tyg byłam szyta ponownie! Też źle - generalnie mam niezłą blizne, która mi nie przeszkadza przy kochaniu ale, niestety powoduje, że mam jakby za mało skóry i bardzo łatwo o podraznienie i otarcie i to jest cholernie upierdliwe, dlatego powiedziała, żebym sobie wcierała ten olejek bo on uelastycznia, regeneruje itd. No i powiedziała, że zrobi wszytko żeby nie trzeba było nacinać.
oj to trafiłaś na dobrą połozną :)

Mika T wczoraj zrobił sporo gołąbków które ja nazywam miksem z kapustą w środku;-)
a ty co masz w planie?
i dziś CD gołąbków?
ja jutro jade do mamci na gołabki własnie, zrobiła specjalnie dla mnie bo mi ostatnio taka smake narobiłyscie... mniam ale bedzie wyżerka :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hmmmm ale mi narobiłyście smaka na gołąbeczki:)

a ja dziś mam pomidorową z makaronem i greckie pierogi z fetą
ale jestem cikawa co to za pierogi ,bo ja zawsze sama robiła ale wczoraj mama w lidlu mi kupiła.mam nadzieje ze będą dobre:-)

Witam sie i ja już po szkole... ten duński to jakaś tragedia tego nie da sie nauczyć... juz po takim czasie co tu jestem to i tak sporo rozumiem i rozroznia slowa wczesniej jeden wielki bełkot pijankego człowieka:-);-).
Malinka własnie przeczytałam co się działo. Bardzo sie ciesze że wszytko w porządku leż jak najwięcej relaksuj sie i odpoczywaj ale to juz wiesz:-D
Btw. jak to sie dzieje że można być takim człowiekiem że Cie nie wpuściły... nie powiedziałaś co sie dzieje?
Aneczka zminiłam na 40 postów tak jak ty masz i teraz jest dużo lepiej dzięki za pomysł :)

oj nie!!!
ja to daje rade w kuchni i nie chwaląc się to bardzo dobrze mi to idzie:)
hihihi znajomi to uwielbiają do mnie na imprezy przychodzić bo zawsze coś super wykombinuje:)

ok ja mykam się popluskac!!!
zaklikam póżńiej:):-)

reklama
oj nie!!!
ja to daje rade w kuchni i nie chwaląc się to bardzo dobrze mi to idzie:)
hihihi znajomi to uwielbiają do mnie na imprezy przychodzić bo zawsze coś super wykombinuje:)
no wiesz ja też lubie i umiem ale czasem chciałabym aby ktos dla mnie coś ugotował a M to raczej antytalent w kuchni więc chyba sie nie doczekam:wściekła/y:

Do góry