reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

No to jednym slowem Piwonia tesciowa masz the best:wściekła/y::-)Moja juz niezyje i te swieta nie byla, jak to tesciowa. :tak:
Maly imprezowicz wlasnie zasnal, udalo sie go uspic przed goscinka, chociaz nie bedzie potem spiacy, tyle wrazen go czeka.
A ja jestem troche zla bo zlapalo mnie przeziebienie. I to wlasnie dzis, tak nie za bardzo sie czuje. Bleee:baffled::angry:
Dzieki Emy

reklama
Smacznego, ja za chwile, Maz za chwile idzie po tort, pozniej na smaka wkleje zdjecie:-)
Piwonia dzieki za rady, pije cytrynke ale czosnek odpada, bo zoladek po nim mnie boli:baffled::tak:
to tak jak u mnie,z resztą nie lubie czosnku,ale mozesz sobie kupic herabtke na przeziebienie jakaś bo wiem,że takie gotowe są w sprzedaży,moze akurat pomoże
a torta chętnie pooglądam:-)

dobra zbieramy sie do wyjścia,odezwe sie jak wroce od teściowej
miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się w końcu. Uff...moi goście (choć niezapowiedziani) już pojechali. Pędzę nadrobić zaległości bo trochę mi się ich nazbierało:) A potem na obiadek do rodziców:-p Pozdrawiam serdecznie!

Hej witam wszystkie dziewczynki i również życze udanej niedzieli.Niestety dopiero teraz odwiedziłam forum bo jakoś mi sie dziś mocno przysnęło,chyba jakiś spadek cisnienia bo forma kiepska.

reklama
Do góry